Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Filistin’e boykot gevşiyor

Filistin’de Hamas’ın geçen yıl tek başına hükümeti kurmasından sonra başlayan diplomatik ve ekonomik boykot, yeni kurulan ulusal birlik hükümetiyle gevşiyor. Norveç Dışişleri Bakanı Yardımcısı Raymond Johansen, birlik hükümetinin uluslararası toplumun beklentilerini yerine getirmek için sıkı çalışacağını ve bütün Avrupa ülkeleriyle diğer ülkelerin de birlik hükümetini desteklemesini ümit ettiklerini söyledi.


Savaş son bulsun

Washington’dan sonra New York’ta da on binlerce kişi, Irak savaşını protesto etti. Aralarında öğrencilerin, bisikletçilerin, Vietnam savaşına katılmış

Saddam’ı deviren adamın pişmanlığı

İngiliz Guardian gazetesi, “Saddam’ı deviren adamın pişmanlığı” manşetinde, dört yıl öncesinden bir fotoğraf ve ona eşlik eden röportaja yer verdi.


  Holbrooke’dan Kosova uyarısı

Bosna barışının mimarı olarak tanınan Amerikalı eski diplomat Richard Holbrooke, Rusya’nın BM Kosova özel temsilcisi Martti Ahtisaari’nin planını bekletmesi halinde Kosova’da şiddet olaylarını yaşanabileceği uyarısında bulundu.


  Kerkük’te patlamalar: 18 ölü

Irak’ın kuzeyindeki Kerkük şehri, birbirine yakın zamanlarda meydana gelen 5 farklı patlamayla sarsıldı. Eş zamanlı olarak meydana gelen patlamalarda ilk belirlemelere göre 18 kişi öldü, 37 kişi yaralandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004