Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Problem seçim değil, istihdam

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, Türkiye’nin asıl probleminin seçimler değil, istihdam olduğunu söyledi. Mobilya, finans, demir-çelik, lojistik, tekstil, kimya, pazarlama, enerji ve bilişim olmak üzere sekiz ayrı alanda, 29 şirket ve 7 ayrı markası bulunan Boydak Holding, 2006 yılı değerlendirmesi ve 2007 yılına ilişkin beklentilerini, Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı bir toplantıyla açıkladı.


Hazine-IMF mutabakatı tamam

Türkiye’de bulunan IMF heyetiyle görüşmelerin, stand-by düzenlemesinin 6. gözden geçirme çalışmalarına yönelik olarak sürdürüldüğü ve program kapsamın

Vatandaş fiş almadı, KDV geliri azaldı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, vatandaşların Ocak ayından itibaren fiş-fatura toplamayı bırakması yüzünden Şubat’ta tahsil edilen KDV


  İETT arazisini Dubai Şeyhi aldı

İETT’nin Levent’teki garajının arazisi için yapılan ihaleyi 980 milyon YTL’yle Dubai Şeyhi Maktum’un şirketlerinden Sama Dubai kazandı. 265.8 milyon YTL muhammen bedelle satışa çıkan arazi için yapılan ihalede en yüksek teklifi 705 milyon dolarla Sama Dubai verdi.


  İstihdam üzerindeki vergileri azaltın

Ankara Organize Sanayi Tekstil Sitesi (ANTEKS) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süreyya Kayıhan, istihdam üzerindeki ağır vergi yükünün önemli bir sorun olduğunu belirterek, istihdam vergisinin indirilmesi gerektiğini kaydetti.


  Kayıt dışına banka formülü

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kayıt dışıyla mücadele çerçevesinde çalışanların ücretlerinin brüt olarak bankalara ödenmesi ve bu yolla gelir vergisi ve sigorta primlerinin doğrudan tahsiline imkân sağlanması yönünde bir çalışma başlattı.


  Sahte çeyrek altın uyarısı

Son günlerde piyasada gerçeğinden ayırt edilmesi çok zor olan sahte ve düşük ayarlı çeyrek altın satıldığı belirtilerek, mağdur duruma düşmek istemeyen vatandaşların alışverişlerini mutlaka kuyumculardan yapmaları istendi.


  Rekabet’ten tıbbi malzemecilere ceza

Rekabet Kurulu, 2002 yılı tıbbi sarf malzemeleri pazarında anlaşarak fiyat belirledikleri ve Rekabet Kanununu ihlal ettikleri tespit edilen 22 şirkete, toplam 6,2 milyon YTL tutarında ceza verdi.


  Bayraktar: Suyu iktisatlı kullanmalıyız

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye’nin su fakiri ülkeler grubuna girdiğini’’ bildirdi.


  Memur-Sen’e acil sağlık hizmeti

Memur-Sen, üyelerinin sağlığı için, dünya standartlarında acil sağlık hizmetleri veren Medline ile yeni bir projeye imza attı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004