Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Şimdi sırada Norveç

Yunanistan'ı deplasmanda yenerek grupta 12 puanla liderliğini koruyan A Milli Takımı çarşamba günü Almanya'da Norveç'le oynayacak.

13. Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu'nda Türkiye, 4. maçında Yunanistan'ı deplasmanda 4-1 yendi. Grubunda oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak 4'te 4 yapan ay-yıldızlılar, averajla lider başladığı mücadele sonrasında puan farkıyla liderliğini korudu. 3 galibiyette kalan grubun favori takımlarından son Avrupa Şampiyonu Yunanistan ise 9 puanla ikinci sırada kaldı. Türkiye çarşamba akşamı Almanya'da Norveç'le karşılaşacak.

ÜÇÜNCÜLÜK EL DEĞİŞTİRDİ-

Gruptaki diğer karşılaşmada 6 puanla 3. sırada yer alan Norveç, sahasında ağırladığı Bosna Hersek'e 2-1 yenilince grup üçüncülüğünü rakibine kaptırdı. Mücadelenin hemen başında sahaya atılan maddeler nedeniyle maç 27 dakika geç başladı. Norveç, bu sonuçla 6 puanla 4. sıraya gerilerken, Bosna Hersek deplasmanda kazandığı önemli galibiyetin ardından 7 puanla 3. sıraya yükseldi.

MOLDOVA'DA EŞİTLİK

1 puanla grubun son sırasında yer alan Moldova, sahasında Malta ile oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı. Moldova'da Dadu, konuk ekip Malta'da ise Dimech kırmızı kart görerek takımlarını 10'ar kişi bıraktılar. Puanını 2'ye yükselten Moldova grubun son sırasında kalırken, 4 puanlı Malta ise beşinci sıraya yükseldi. Terim: Türk futbolu yükselişe geçti A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli takımın Yunanistan karşısında aldığı farklı galibiyetin Türk futbolunun yeniden yükselişe geçmesi için bir milat olabileceğini dile getiren Terim, şunları kaydetti: ''Türk futbolu daha önce rakipleri kovalayarak, beraberliğe razı olarak ivme kazanmadı. Mücadele ederek sürekli galibiyeti hedefleyerek başarılar elde edildi. Kulüpler ve milli takım bazında tekrar bir silkelenmeye ihtiyacımızın olduğunu söylemiştim. Bu galibiyet belki bunu sağlar.''

26.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye tarih yazıyor

  Şimdi sırada Norveç

  150. galibiyetimizi Atina'da aldık

  Avantaj artık bizde

  Ümitlerimiz yeşerdi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004