Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Muttaki’den sürpriz ziyaret

Çalışma ziyareti çerçevesinde dün sabah Ankara’ya gelen İran Dışişleri Bakanı Manuçehr Mutteki, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ile bir araya geldi. Dışişleri Bakanlığı Konutunda Gül ile baş başa görüşen Mutteki, daha sonra Gül’ün onuruna verdiği öğle yemeğine katıldı.


Ankara’da, Pakistan-Afganistan zirvesi

Türkiye, Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai ve Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref’i 30 Nisan’da bir araya getiriyor.

Talat: Gül'e karşı çok büyük bir ayıp yapıldı

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül’e geçen hafta KKTC ziyareti sırasında gösterilen tepkinin ‘’


  Iraklılar için uluslar arası iki çağrı

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Irak’ın komşularından, şiddetten kaçan on binlerce Iraklıya kapılarını açmasını istedi. BM Mülteciler Yüksek Komiserliğinin (BMMYK) İsviçre’nin Cenevre kentindeki Iraklı mülteciler konferansına video konferans yoluyla katılan Ban, diğer ülkelere de, Iraklı mültecilerle ilgili yükü paylaşmaları çağrısında bulundu.


  Ziya’ya sürgün yolu gözüktü

Eski Bangladeş Başbakanı Halide Ziya’nın sürgüne gönderileceği bildirildi. The Star gazetesi, askerlerin desteklediği geçici hükümetin, 2006 ekimine kadar iktidarda bulunan Ziya’yı birkaç güne kadar Suudi Arabistan’a göndereceğini yazdı.


  5 Amerikan askeri öldürüldü

ABD ordusundan yapılan açıklamada, son 24 saat içinde Irak’ta 5 Amerikan askerinin hayatını kaybettiği bildirildi.


  El Kaide’nin Irak liderinden ilginç iddia: Biz de kendi füzemizi ürettik

El Kaide ile bağlantılı Irak İslâm Devleti adlı örgütün lideri Ebu Ömer El Bagdadi, kendi füzelerini üretmeye başladıklarını söyledi.


  İngiliz Müslümanlar şiddeti lânetliyor

İngiltere’de yaşayan Müslümanların yüzde 81’inin şiddeti lânetlediği ve yüzde 71’inin de İngiltere’ye gerçek sadakat duyduklarını belirttikleri açıklandı.


  Uzayda 42 km’lik maraton

Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Amerikalı astronot Sunita Williams, maraton koştu. NASA, uzayda ilk kez böyle bir faaliyet yapıldığını açıkladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004