Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Gençler yasağı “Gün Doğdu” ile hatırlattı

Başörtüsü yasağının mağduru gençler, yasağı, kendi yazdıkları tiyatro oyunu ile sahneye taşıdı. Yoğun talep üzerine bu yıl iki kez sergilenen Gün Doğdu adlı oyun, gözyaşları içinde izlendi. Seyirciler ekibi ayakta alkışladı.



Mardin Kalesi uyarısı

Mimarlar Odası Mardin Şube Başkanı Yılmaz Altındağ, Mardin Kalesinden düşen kaya parçaları ile ilgili olarak düzenlediği basın açıklamasında valilik ve yetkili kurumlara bazı uyarılarda bulundu.



Çamlıyayla’da tezhip kursu ve sergisi

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde açılan tezhip sergisinde, kursiyerlerin büyük emek vererek ortaya çıkardıkları birbirinden güzel eserler sergilendi.



UNESCO, Hattuşa için düğmeye bastı

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim, Kültür ve İletişim Kurumu (UNESCO) Türkiye Millî Komisyonu, Çorum’un Boğazkale ilçesindeki Hattuşa ören yerinde yapılan kazı çalışmaları ve bölgenin tanıtımı konusunda rapor hazırlayacak.



‘Göz-gez-dünyacık’

Tokatlı fotoğraf tutkunu Erden Kınayyiğit, ilk kişisel fotoğraf sergisini açtı. Tokat Öğretmenevi’nde düzenlenen fotoğraf sergisi açılışına Vali Vekili Dr. Recai Akyel, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı ve daire müdürleri katıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004