Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray ne yapar?

G.Saray lig sürecinde bu sezon en kolay galibiyetlerinden birini Gençlerbirliğine karşı aldı. Gençlerbirliği Ayman ve Risp'in Trabzonspor a transfer olmasından sonra kolay bir takım oldu. Bu maça has bir durum değil bu. Ligin ikinci devresinde Gençlerbirliği takımı seyrettiğim tüm maçlarında, eski savaşçı görüntüsünü kaybetmiş.

G.Saray bu maçta nispeten biraz daha derli toplu oynadı. En önemli sebebi; orta sahada oynayan oyuncuların az hatayla oynamalarıydı.Ortada İnamoto ve Cihan göbeği çok iyi kapattılar. Kenarda oynayan Ayhan ve Hasan zaman zaman ortaya girerek kalabalık bir blokoluşturdular. G.Birliği bu bloğu ortadan aşmakta güçlük çekti.

Beşiktaş'ın Sakarya'da sürpriz şekilde 2 puan kaybetmesinden sonra G.Saray'ın lig ikinciliği dolayısıyla Şampiyonlar Ligi için yeniden ümitleri arttı. Kalan 6 hafta G.Saray 18 puan yapabilirse hedefine ulaşabilir. Aksi durumda ancak ve ancak UEFA kupası hedefine doğru yol alır.

G.Saray'da görünüşte gelecek sezon için teknik heyet ve yönetim olarak belirsizlik yok. Ancak gizliden gizliye ise bir belirsizlik sözkonusu. Lig sonu hedefinden çok bu durum taraftarın daha fazla merakını mucip bir konu.

[email protected]

Said OKUR

18.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Rusya'ya alışamadım

  Trabzon'un en kötü sezonu

  Avrupa Güreş Şampiyonası Sofya'da başladı

  Jaba: Beşiktaş'ta oynamak isterim

  İspanyol hakeme tehdit

  Buzda bilardo şov

  Okur formda

  G.Saray ne yapar?


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004