Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

KOBİ'ler umduğunu bulamadı

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Develi, yürürlüğe giren Anadolu Yaklaşımı’ndan KOBİ’lerin beklediklerini henüz alamadıklarını belirterek, çıkartılan yönetmeliğin aksayan yönlerinin düzeltileceğini umduklarını söyledi.


Tarım Kredi 2007 yılından umutlu

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (TARIM KREDİ) Genel Müdürü Bedrettin Yıldırım, ‘’kurumun 2006’da 4,4 milyar YTL işlem hacmini yakala

“İpek Demiryolu” hattı projesinde sona doğru

Uzun yıllardan bu yana yapımı gündemde bulunan Kars-Tiflis-Bakü demiryolu yapım projesinde geri sayım başladı. Bir süre önce Türkiye, Gürcistan ve Aze


  Eker: Tarımda dünya çapında rekabete hazırlanıyoruz

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, 2013 hedeflerinin, 20 rekabetçi üründe Türkiye’yi dünya çapında önemli bir aktör yapabilmek olduğunu bildirdi.


  Serbest bölgelerdeki vergi muafiyeti uzatılsın

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Serbest Bölgeler Sektör Meclis Başkanı Mehmet Özmen, serbest bölgelerde istihdamdan alınan vergi muafiyetinin 2008 yılında sona ereceğini hatırlatarak, bu muafiyetin uzatılmasını istediklerini bildirdi.


  Yabancı sermaye en çok tekstile geldi

İstanbul Ticaret Odasına göre 2006’da İstanbul’da kurulan yabancı sermayeli firmaların çoğunluğu tekstil giyim sektörüne gelirken, geçen yıl hem ortak sayısında hem de taahhüt ettiği yabancı sermaye açısından ilk sırada yer alan ülke Hollanda oldu.


  Dünya Türk makarnası yiyor

Türkiye, dünya makarna ihracatında İtalya’dan sonra ikinci sıraya yükseldi. Türk makarna sektörü, geçen yıl gerçekleştirdiği 193 bin 205 ton makarna ihracatıyla 10 yıl aradan sonra yeniden ikinci konuma çıktı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004