Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.BAHÇE BASKI YAPIYOR

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Fenerbahçe'nin Gaziantepspor maçı öncesine kadar penaltı kazanamaması ve tepkilerin ardından son karşılaşmada penaltı kazanmasını, "Senaryo güzel yazılmış, uygulama da harikaydı, tebrik ediyoruz" sözleriyle değerlendirdi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, geçmiş dönemlerde yaşadıkları puan kayıplarının üzüntüsünü şimdi daha fazla hissettiklerini söyledi. Polat, Çaykur Rizespor karşısında elde ettikleri galibiyet sonrası kazandıkları 3 puanın sevincini yaşadıklarını belirterek, ''İlk yarıyı pek beğenmedim, ama ikinci yarı çok daha iyiydik. Şimdi kaybettiğimiz puanların üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama son maçımıza kadar mücadelemiz devam edecek'' dedi. Fenerbahçe'nin Gaziantepspor maçı öncesine kadar penaltı kazanamaması ve sarı-lacivertlilerin bu konudaki tepkilerinin ardından son karşılaşmada penaltı kazanması konusundaki soruyu cevaplayan Polat, ''Senaryo güzel yazılmış. Uygulama da harikaydı. Tebrik ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

BAŞKANA SAHİP ÇIKILSIN

Galatasaray tribünlerinden başkan Özhan Canaydın'ın istifasına yönelik pankartlar konusunda ise Polat, ''Başkan için açılan pankartları gördüm. Galatasaray Kulübü'nde başkan bir semboldür. Bu tutumlar bizi üzer. Taraftarlarımız lütfen takıma ve başkana sahip çıksınlar. Biz gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Biraz anlayış gösterilmeli'' şeklinde konuştu.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ

Yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen de, sarı-kırmızılı takımın oynadığı başarılı futbola dikkat çekerek, ''Bizim için Şampiyonlar Ligi çok önemli. Önümüzde de 5 hafta var. Şu anda ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. Bulunduğumuz yer, oynadığımız futbolun kesinlikle hakkı değil'' dedi. Çaykur Rizespor karşısında 2 gol atan Necati ise ''Benim attığım gollerden daha çok kazanmamız önemli. Kalan maçları da kazanmak istiyoruz. Şampiyonluk neden olmasın?. Olamazsak da Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli'' diye konuştu.

GERETS GOLLERİ BEĞENDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, sakatlık ve cezalar nedeniyle yine kadro değişikliğine gitmek zorunda olduklarını belirterek, ''Son maçta oynadığımız kadroyu sakatlıklar nedeniyle maalesef yine değiştirmek zorunda kaldık. Ama burada şunu gördük, Aykut ve Mehmet Topal görevlerini en iyi şekilde yaptı. Gollerin her biri birbirinden daha güzeldi. İkinci yarının ilk 20 dakikasında üst seviyede ne kadar güzel oynayacağımızı gördük. Birinci devrenin istediğimiz bir oyun olmadığını da söylüyoruz. Takımımız ikinci devrede iyi mücadele etti, güzel goller atarak kazandık" dedi.

24.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE BASKI YAPIYOR

  Trabzon turdan emin

  Ronaldo yılın futbolcusu seçildi

  El Saka: Balili'ye ırkçılık yapmadım

  İnter İtalya'da 18 yıl sonra şampiyon oldu

  Zirvede sürpriz yok


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004