Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon turdan emin

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçında deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında Trabzonspor'a yakışır bir şekilde finale çıkacaklarını söyledi.

Farklı kazanılan Sakaryaspor maçının takımın morali açısından iyi olduğunu ancak bunun Trabzonspor için bir ölçü olmadığını belirten İbrahim Hacıosmanoğlu, "Elde edilen 5-2'lik galibiyet Trabzonspor'u hiç bir şekilde etkilememeli, bu maçın sonucu oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçı için bir ölçü değil. Bu maçın havası lig maçından daha farklı olacak. Rakibimiz karşısında tur atlamayı değil, Trabzonspor ve taraftarına yakışır farklı skoru elde ederek tur atlamak istiyoruz" dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, her şeyin istedikleri gibi güzel gittiğini belirterek şöyle konuştu: "Oyuncularımız bu maçın öneminin bilincinde, bizde onlarla ilgileniyoruz, görüşmeler yapıyoruz. Trabzonspor'un tarihine ve görkemine yakışır bir şekilde iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. İlk maçı 1-0 kaybettik ama önümüzde bir 90 dakika daha var. Maça 1-0 mağlup başlayacağız. Trabzonspor'un yapısında zorlukları seven ve bunları aşan bir ruh var."

Bu yıl başarısız bir sezon geçirdiklerini belirten Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Fortis Türkiye Kupası'nda finale çıkmak ve kupayı almak bizim için çok önemli. Kayseri Erciyesspor karşısında Trabzonspor ruhuna yakışır oyunu sergilediğimiz zaman bizim yenemeyeceğimiz takım yok. Birlik ve beraberliğimizi üst seviyede tuttuğumuz sürece Trabzonspor her zaman başarılı olur. Oyuncularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz. Trabzonspor'un adını finale yazdıracaklar."

24.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE BASKI YAPIYOR

  Trabzon turdan emin

  Ronaldo yılın futbolcusu seçildi

  El Saka: Balili'ye ırkçılık yapmadım

  İnter İtalya'da 18 yıl sonra şampiyon oldu

  Zirvede sürpriz yok


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004