Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Emlak sektörü ‘tutsat’ mağduru

İpoteğe dayalı, uzun vade ile kira öder gibi ev sahibi olmayı sağlayan Tutsat (mortgage) Yasası’nın çıkmasına rağmen belirsizliklerin sürmesi ve faiz oranlarının beklenen seviyeye düşmemesinin, gayrimenkul yatırımcısını ‘’bekleme’’ye sevk ettiği belirtildi.


Ekonomi unutulmasın

Ankara Sanayi Odası Başkanı Zafer Çağlayan, Cumhurbaşkanlığı tartışmalarının ekonomideki kazanımların gölgelememesi gerektiğini söyledi.

TİGEM işletmelerinin kiralanmasına fren

Özel sektörün tarıma yatırımını sağlamak amacıyla 30 yıllığına kiraya verilen Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüne’ne (TİGEM) ait işletmelerde, firmalar


  250 bin YTL’nin üstü ‘VIP mükellef’

Adana Vergi Dairesi Başkanlığı mükellef odaklı hizmete ağırlık verilmesinin gereklerini yerine getirmek amacıyla başlattığı ‘’VIP mükellef’’ uygulamasını hayata geçirdi.


  Turist sayısı yüzde 19 arttı

Türkiye’yi ziyaret eden yabancıların sayısı, bu yıl Mart’ta, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 19,3 arttı. TÜİK’in verilerine göre, Mart’ta, geçen yılın aynı ayına göre giriş yapan yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 19,3 artarak 1 milyon 99 bin 960 kişi olarak gerçekleşti.


  6 milyon esnaf, internet ortamında

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, e-esnaf projesi ile Türkiye genelinde 6 milyonu aşkın esnafa ulaşıldığını ve esnafın bütün bilgilerinin internet ortamında kayıt altına alındığını bildirdi.


  Tüketicinin güveni Mart’ta azaldı

Tüketici güven endeksi bu yılın Mart ayında, bir önceki aya göre yüzde 0,32 oranında (0,30 puan) azalarak 92,44’e indi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004