Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Dinleyicilerin tercihi ilâhî

İslâmı yaşamaya çalışan gençler, zikir ya da nefeslerle ritm tutulan ilâhî kasetlerine yöneldi. Bu yoğun ilginin sonucunda da ilâhî kasetleri, satış rekorları kırarak bütün pop ve tasavvuf musikisi eserlerini geride bıraktı.



İSMEK’ten “Kutlu Doğum Haftası” faaliyetleri

Prof. Dr. İsmail Lütfü Çakan, “Müslümanlar her zaman ölüme hazır olmalıdır. Her insana İslâmiyeti tebliğ etmek zorundayız. Müslümanın duruşu her zaman her yerde belli olması gerekiyor” dedi



Geçmiş zamandan, modern zamanlara: Haraçcıoğlu Medresesi

Bursa medreseleri tarihte üstlendikleri kültürel ve bilimsel kimlikleri ile medeniyetin şekillenmesinde büyük paya sahip irfan yuvaları olarak geçmişte elde ettikleri saygıyı günümüzde Osmangazi Yerel Gündem 21 etkinlikleri ile tekrar kazanıyor.



Radyo programıylaaile içi şiddete son

Mezopotamya Havzası Gazeteci ve Yayıncılar Derneği ve Batman FM Radyosu işbirliğiyle, Türkiye’de Kültürel Hakların Desteklenmesi Yayıncılık Hibe Programı kapsamında hazırlanan Avrupa Birliği destekli “Aile İçi Şiddetin Önlenmesi Projesi” radyo programları ve seminerlerle devam ediyor.



Şiirde ilham yetmez, zenaat da gerekli

Şair ve yazar Hilmi Yavuz, şiir yazmanın bir ilhamla duyguları dile getirmekten ibaret olmadığını, bu işin zanaatini bilmek gerektiğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004