Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Dinleyicilerin tercihi ilâhî

İslâmı yaşamaya çalışan gençler, zikir ya da nefeslerle ritm tutulan ilâhî kasetlerine yöneldi. Bu yoğun ilginin sonucunda da ilâhî kasetleri, satış rekorları kırarak bütün pop ve tasavvuf musikisi eserlerini geride bıraktı.

Müzik sektöründeki satış rakamları da bu durumu gözler önüne seriyor. İlâhîlere yer veren radyo programları da büyük ilgi görüyor.

Sarmaşık adlı programıyla sunuculuk hayatına başlayan Muhammed Enes de, ilâhîlere olan yoğun ilginin yakın tanıklarından biri. Radyo Dolunay’da “İstek Yağmuru” adlı programıyla dinleyicileriyle buluşan Enes, ilâhîler için gelen taleplere yetişmekte zorlandıklarını söylüyor.

Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri yayınlanan programında konuklarıyla sohbetler yaptığını anlatan Enes, “Dinleyicilerimizden gelen yoğun talep sebebiyle 2 saat süren programın büyük bölümünü ilâhîlere ayırıyoruz. İlâhîlere olan ilgi bizi de mutlu ediyor.  Bu yüzden dinleyicilerimizin taleplerini elimizden geldiğince yerine getirmek istiyoruz” dedi.

Enes, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde “Dua kervanı” adıyla yaptığı özel programa da saniyede 8 mesaj geldiğini belirterek, “Bu anlamlı güne gösterilen ilgi nedeniylenedeniyle de dinleyicilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

25.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dinleyicilerin tercihi ilâhî

  İSMEK’ten “Kutlu Doğum Haftası” faaliyetleri

  Geçmiş zamandan, modern zamanlara: Haraçcıoğlu Medresesi

  Radyo programıylaaile içi şiddete son

  Şiirde ilham yetmez, zenaat da gerekli


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004