Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Erciyes mi, Trabzon mu?

Futbolda gözler Türkiye Kupası'na çevrildi. Yarı final ilk maçında evinde Kayseri Erciyes'e 1-0 yenilen Trabzonspor'un tur atlaması için 2 farklı kazanması gerekiyor. Atatürk Stadında bugün saat 20.00'de başlayacak maçı Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşma şifreli Lig TV'den canlı yayınlanacak.

Fortis Türkiye Kupası Yarı Finali'nde bugün deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile rövanş maçına çıkacak Trabzonspor, rakibi karşısında turu geçecek sonucu bularak finale yükselmek istiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. İki takım arasında Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan ilk maçı Kayseri Erciyesspor 1-0 kazanmıştı. Karşılaşma şifreli Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak.

13. DEFA FİNALE ÇIKACAK MI?

1974-75 sezonunda ilk olarak birinci ligde mücadele etmeye başlayan bordo-mavili takım, bu sezona dek geçen 32 sezonluk dönemde 12 kez finale yükselmeyi başardı. Karadeniz ekibi, 12 kez çıktığı final maçlarının 7'sinde başarılı olarak Türkiye Kupası'nı müzesine getirmeyi başardı. Kayseri Erciyesspor'u yenmesi halinde 13. kez finale yükselmiş olacak bordo-mavili takımın 8. kez kupayı müzesine getirme yolunda önünde tek maçı kalmış olacak.

EN FAZLA KAZANAN TAKIM

Trabzonspor, Galatasaray'dan sonra Türkiye Kupası'nı en çok kazanan takım unvanını elinde bulunduruyor. Galatasaray 14 kez kupaya sahip olurken, Trabzonspor 7, Beşiktaş 6 ve Fenerbahçe 4 kez kupayı müzesine getirdi. Böylece Trabzonspor, yarı finalde bulunan 4 takım içerisinde kupayı en fazla elde eden takım.

ERCİYESSPOR İLE 4. KEZ

Trabzonspor, bu sezon Kayseri Erciyesspor ile 4. kez karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında sahasında 3-1, ikinci yarısında ise deplasmanda 1-0 rakibini yenen bordo-mavili takım, Fortis Türkiye Kupası Yarı final ilk maçında ise sahasında rakibine 1-0 yenildi.

25.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadıköy deplasman değil

  Necati: F.Bahçe ile protokol imzalamadım

  Erciyes mi, Trabzon mu?

  Beşiktaş'tan kaleci Murat Şahin'e vefa

  Sivas'ın UEFA umudu tükeniyor

  Lig A'da son 4 hafta


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004