Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TRABZON'DA KUPA ŞOKU

Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde penaltı atışları sonucu Kayseri Erciyesspor'a elenen Trabzonsporlu futbolcularda büyük üzüntü yaşanıyor. Bordo-mavili futbolculardan Ceyhun Eriş, Kayseri Erciyesspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyduklarını, ancak turu geçecek sonucu elde edemediklerini belirterek, ''Kısmet yani, olacağın önüne geçilmez. Çok üzüntülüyüz'' dedi.

Söylenecek çok fazla şeyin olmadığını ifade eden Ceyhun, ''UEFA Kupası'na katılmak için kupa önemliydi. Herkes üzülüyordur, ancak bizim kadar üzülen yoktur. Bundan sonra lige bakacağız. Önümüzdeki maçları kazanıp UEFA'ya gitmek istiyoruz'' diye konuştu.

LİGDE TELAFİ EDECEĞİZ

Erdinç ise ligde tüm takımların birbirini yenecek güçte olduğunu kaydederek, ''Takımların form durumları birbirine çok yakın. Kayseri Erciyesspor ile bir final maçı oynadık ve kaybettik. Çok üzgünüz. Taraftarlarımızı sevindiremedik. Önümüzde 5 maç var ve UEFA için uğraşacağız'' dedi. Mısırlı futbolcu Ayman Abdelaziz ise iyi oynadıklarını, ancak finale çıkamadıklarını belirterek, ''Hepimiz çok üzgünüz. İnşallah ligde telafi edeceğiz'' diye konuştu.

ZİYA DOĞAN DA ÜZGÜN

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, kupadan elendikleri için üzgün olduklarını söyledi. Yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Doğan, "Avrupa kupalarına katılmak için buradan turla dönmek istiyorduk. Maalesef yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Maçı penaltılara kalmadan bitirmemiz gerekirdi. Ama girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik. Hatta rakip 10 kişi kaldıktan sonra da forvet hattında çok pozisyon yakalayıp maçı 2-0'a getirebiliriz diye düşündük. Maç penaltılara kalınca elendik. Üzgünüz ama futbolda böyle sonuçlar da var. Aslında biz her iki maçta da üstündük. Golleri kaçıran taraf bizdik. İki maçta da riskler aldık ancak bize gerekli golü bulamadık. Sonuçta elendik. Söylenecek tek kelime var, o da üzgünüz" diye konuştu.

YÖNETİM RAPOR BEKLİYOR

Trabzonspor yönetimi 25 Nisan’da teknik direktör Ziya Doğan’dan almaya hazırlandığı transfer raporunu Antalya maçı sonrasına erteledi. Yönetimin bu kararı almasında kupadan elenmesinin önemli rol oynadığı ve Doğan ile devam edip etmeme konusunda alınacak kesin karardan sonra, görüşmelere başlanacağı belirtildi. Öncelikle iç transferde futbolcularla bir görüşme yapma hazırlığında olan yönetim, gelecek sezonki transfer politikasını genç yetenekler üzerine kurmaya hazırlanıyor. Mevcut kadrodan en az 4 futbolcuyla yollarını ayırma düşüncesinde olan Trabzonspor, gelecek tüm teklifleri değerlendirmeye alacak.

27.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TRABZON'DA KUPA ŞOKU

  Erciyes'te UEFA coşkusu

  Çalımbay: Rize küme düşmez

  Lotto Medya Cup kuraları çekiliyor

  İnter İtalya'daki yıldızlara göz dikti

  En avantajlı takım F.Bahçe

  İstanbul teniste dev şölene aday oldu

  Fahir Çelikbaş yat yarışı yarın


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004