Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

En avantajlı takım F.Bahçe

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, önümüzdeki sezon için yapacakları transferlerin maddi güce bağlı olduğunu söyledi.

Bir süredir ara verdiği basın toplantılarına yeniden başlayan Gerets, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki toplantıda, önümüzdeki sezonun planlarını yönetimle masaya yatırdıklarını ifade ederek, ''Transfer yapmak maddi güce bağlı. Yönetim kurulu, belirlediğimiz 1-2 oyuncu için okey verirse transfer gerçekleşir. Sonuçta maddi imkanlarımız bu transferleri kadromuza katıp katmayacağımızı belli edecek'' dedi.

GELECEK SEZON DA BURADAYIZ

Gerets, basında, yeni sezonda takımdan ayrılacağı şeklindeki haberleri yalanladı. Basında, bavullarını topladığının yazıldığını dile getiren Belçikalı çalıştırıcı, ''Eve gittiğimde bu bavulları göremedim. Herkesin bildiği gibi gelecek sezon da görevime devam edeceğim'' dedi.

SONG'A İZİN VERDİM

''Şampiyonlukta en iddialı takım kim?'' sorusunu cevaplayan Gerets, burada puan olarak en önde olan Fenerbahçe'nin en iddialı ekip olduğunu söyledi. Erik Gerets, bu hafta ilk 11'de görev vermek istediği Kamerunlu defans oyuncusu Song'un kendisinden izin istediğini söyledi. Gerets, Sivasspor'dan transfer edilen Servet için de övgüler yağdırdı. Gerets, "Örnek bir transfer, erken yapılması da çok iyi. Böyle transferlerin bundan sonra da yapılması lazım'' şeklinde konuştu.

27.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TRABZON'DA KUPA ŞOKU

  Erciyes'te UEFA coşkusu

  Çalımbay: Rize küme düşmez

  Lotto Medya Cup kuraları çekiliyor

  İnter İtalya'daki yıldızlara göz dikti

  En avantajlı takım F.Bahçe

  İstanbul teniste dev şölene aday oldu

  Fahir Çelikbaş yat yarışı yarın


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004