Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Çekilmeye 100 bin faks

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, "Türkiye Kupasına genç futbolcuları tecrübe edeceğimiz rezerv bir organizasyon olarak bakacağız. Ligden çekilmemiz konusunda 100 bine yakın faks gelmiştir. Bu talebi ciddi bir şekilde değerlendiriyoruz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı, Hukuk ve Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Şekip Mosturoğlu, önümüzdeki sezondan itibaren Fortis Türkiye Kupası'nda gençlerle mücadele edeceklerini, Turkcell Süper Lig'den çekilme konusuyla ilgili 100 binin üzerinde faks aldıklarını ve bu konuyu da ciddi bir şekilde düşüneceklerini, bu konudaki kararlarını da önümüzdeki hafta açıklayacaklarını bildirdi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantısı odasında, Beşiktaş ile yaptıkları Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ardından yaşanan gelişmeleri değerlendiren Mosturoğlu, kupaya artık genç futbolcuların tecrübe kazanmaları açısından rezerv bir organizasyon olarak bakacaklarını ifade etti.

Mosturoğlu, ''Beşiktaş maçının ardından 48 saattir yaptığımız değerlendirmeler sürüyor. Fortis Türkiye Kupası'na sadece genç futbolcuları tecrübe edeceğimiz rezerv bir organizasyon olarak bakacağız. Aynı tarihlerde (A) takımımızla özel karşılaşmalar yapacağız'' şeklinde konuştu. Fenerbahçeli yönetici, Turkcell Süper Lig'den çekilme konusunda Beşiktaş maçının ardından kulübe 100 bine yakın faks geldiğini, bu konuyu ciddi bir şekilde değerlendirdiklerini ifade ederek, konuyla ilgili özetle şunları söyledi:

''Lige devam edip etmeme konusundaki düşüncemiz, camiadan gelen istek üzerine halen değerlendirmededir. Ligden çekilmemiz konusunda 100 bine yakın faks gelmiştir. Bu talep çok ciddi şekilde değerlendirilmektedir. Önümüzdeki hafta açıklayacağız. Türkiye Kupası'ndan çekilme konusunda da yoğun bir istek var. Ancak buna ilişkin belli düzenlemeler olduğu için böyle bir karar aldık. Ligden çekilip çekilmeyeceğimiz konusundaki kararı pazartesiden sonra açıklayacak olmamızın bu haftaki Denizlispor maçıyla bir alakası yok. Bu bizim tabi olduğumuz tüzükle ilgili bir olay. İstişare ediyoruz, bugün de sürecek, yarın da ve pazartesi son şeklini alacak. Buna genel kurulun karar vermesi gerekir.''

29.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'e ağır fatura

  Çekilmeye 100 bin faks

  Fenerbahçe, Denizli'yi konuk ediyor

  Beşiktaş, Sivas'ta 3 puan arıyor

  Yanal Trabzon'la anlaştı iddiası

  Neslihan'ın 33 sayısı yetmedi

  Yılmaer: Kulüp yöneticisi eğitimden geçsin

  Juventus yeniden Serie A'da

  NBA'de en iyi Camby


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004