Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener'e ağır fatura

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve asbaşkan Murat Özaydınlı'nın hakeme hakaretten, asbaşkan Ali Koç'un maç sonrası açıklamalarından, asbaşkan Mahmut Uslu'nun da federasyon aleyhine açıklamaları nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği duyuruldu. Lugano, gördüğü kırmızı kart sonrasında hakeme saldırmaya teşebbüs ettiği için tedbirli, Aurelio ise Ricardinho'ya saldırarak yumruklaşmaktan tedbirsiz olarak ceza kuruluna gönderildi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş futbol takımları arasında Perşembe akşamı yapılan Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ardından her iki kulüp, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli bazı yöneticilerle iki takımın bazı futbolcularının, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildiği bildirildi.

BEŞİKTAŞ DA DİSİPLİNDE

Fenerbahçe Kulübünün resmi internet sitesinden verilen bilgiye göre, Şükrü Saracoğlu Stadındaki maçla ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü, küfürlü ve çirkin tezahürat nedeniyle, Beşiktaş Kulübü ise sahaya meşale atıldığı için PFDK'ya sevk edilirken, Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Lugano, gördüğü kırmızı kart sonrasında hakeme saldırmaya teşebbüs ettiği için tedbirli, Aurelio ise rakip futbolcuya saldırarak yumruklaşmaktan tedbirsiz olarak ceza kuruluna gönderildi.

4 YÖNETİCİYE SORUŞTURMA

Ayrıca, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve asbaşkan Murat Özaydınlı'nın hakeme hakaretten, asbaşkan Ali Koç'un maç sonrası açıklamalarından, asbaşkan Mahmut Uslu'nun da Futbol Federasyonu aleyhine açıklamaları nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği duyuruldu.

LİG TV İÇİN HUKUK DESTEĞİ

Öte yandan, Beşiktaşlı Ricardinho'nun maç sonrası Aurelio'nun yumruğuna cevap vermesi, Serdar Kurtuluş ve Vedran Runje'nin de maç sonrasında saha içinde meşale salladıkları için tedbirsiz olarak PFDK'ya gönderildiği bildirildi. Bu arada, Futbol Federasyonu Hukuk Kurulunun, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Denizlispor karşılaşmasında, yayıncı kuruluş olan Lig TV'nin olası sahaya alınmaması ihtimali için 3 hukukçuyu stada gönderme kararı aldığı öğrenildi.

Ricardinho'ya saldıran kim?

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile yaptıkları yarı final rövanş maçı sonrası Beşiktaşlı futbolcu Ricardinho'ya saldıran kişinin kulüple bir ilişkisinin bulunmadığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı sonrasında yaşanan olaylar ile ilgili olarak ATV kameralarına da yansıyan görüntülerde, başkanımızın yanına giderek kendisi ile konuşmaya çalışan kişinin kulübümüz ile ilişkisi bulunmamaktadır'' denildi. Görüntülerde, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile konuşan kişinin, öncesinde Ricardinho'ya saldırdığı yer almıştı.

29.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'e ağır fatura

  Çekilmeye 100 bin faks

  Fenerbahçe, Denizli'yi konuk ediyor

  Beşiktaş, Sivas'ta 3 puan arıyor

  Yanal Trabzon'la anlaştı iddiası

  Neslihan'ın 33 sayısı yetmedi

  Yılmaer: Kulüp yöneticisi eğitimden geçsin

  Juventus yeniden Serie A'da

  NBA'de en iyi Camby


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004