Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Ankara Bildirisi yayımlandı

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Pakistan Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref ve Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai ile bir araya geldi. Çankaya Köşkünde yapılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı görüşmenin sonunda, “Ankara Bildirisi” yayımlandı.


Darbeci 26 yıl sonra özür diledi

Komünist Polonya’nın eski güçlü adamı General Wojciech Jaruzelski, 1981 yılında yaptığı askerî darbeden dolayı özür diledi. 83 yaşındaki eski lider, b

Sadr’dan, ‘ duvarları boyayın’ talimatı

Radikal Şiî lider Mukteda el Sadr, Iraklılara Bağdat’ta ABD tarafından inşa edilen “güvenlik duvarlarının” üzerine ABD karşıtı resimler çizmelerini is


  Rice, Muttaki ile görüşmeyi umut ediyor

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Mısır’da gelecek hafta yapılacak Irak’a komşu ülkeler toplantısında İranlı muadili ile görüşmesinin ihtimal dışı olmadığını ifade etti.


  Fransa: Türkiye’de anayasal sürece saygı gösterilmeli

Fransa Dışişleri Bakanı Philippe Douste-Blazy, Fransa ve AB’nin laiklik ilkesine bağlılığını vurgularken, Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili anayasal sürecin devam ettirilmesi çağrısında bulundu.


  Sarkozy kılpayı Royal’ın önünde

ransa’da düzenlenen son ankete göre, Halk Hareketi Birliği (UMP) lideri Nicolas Sarkozy, Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunu rahat biçimde kazanacak.


  4 Amerikalı öldürüldü

ABD ordu sözcülüğü, Irak’ın başşehri Bağdat’ta son 48 saatte 4 Amerikalı askerin öldüğünü bildirdi.


  İsrail medyası: Suriye’de yer altında füze şehir var

İsrail medyası, hükümetin geçtiğimiz yaz giriştiği Lübnan Savaşı’ndaki başarısızlıkla ilgili raporun açıklanacağı gün Suriye’nin gizli füzelerini gündeme getirdi.


  ‘ABD ordusunda din subayı artmalı’

Amerika’nın bir numaralı haftalık haber dergisi Newsweek, bu haftaki sayısında Amerikan ordusunda din subaylarının oynadığı önemli rolü inceleyen bir haberi kapağına taşıdı.


  Kör pilot, 21 bin km. uçtu

Kör bir İngiliz pilot, uçağıyla dünyanın yarısını dolaştı. Miles Hilton-Barber, küçük uçağıyla rekor kırma teşebbüsü çerçevesinde Avustralya’nın başşehri Sidney’deki havaalanına iniş yaptı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004