Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fenerbahçe'nin zor virajı

Denizli önünde sürpriz bir şekilde 2 puan bırakan sarı-lacivertliler, ligde Beşiktaş, Trabzon ve G.Saray ile üst üste yapacakları maçlar öncesi taraftarını endişeye soktu. Sezon içinde en yakın rakibiyle puan farkı 4 defa 7'ye çıkan F.Bahçe, zorlu viraja 2 puan farkla önde girdi.


Kadıköy'den çıkış var

F.Bahçe, kalesi gibi gördüğü Şükrü Saraçoğlu Stadındaki etkisini yitirdi. Sarı-lacivertliler, bu sezon sahasından yaptığı 24 maçın 15'ini kazanıp, 8 b

Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye zeytindalı

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Gülnaz Arsel, lider Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının 2'ye indiğini ve hafta sonunda ezeli rakipleriyle yapacakl


  Beşiktaş 1-0'a abone oldu

Siyahbeyazlılar son 7 maçın 5'ini 1-0 kazandı. Beşiktaş, bu sezonki 17 galibiyetin 7'sini 1-0'lık skorlarla elde etti. Kara Kartallar, bu sezon ligde kazandığı maçlarda rakiplerine 2'den fazla fark atamadı. Son 8 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş 7 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.


  Toroğlu'ndan gençlere tavsiye

Eski hakem ve spor yazarı Erman Toroğlu, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) öğrencilere, ''Hiçbir zaman, hiçbir şey yapamazsam, en azından limon satarım demeyin'' diye seslendi.


  Kumluca'da başpehlivan Hasan Tuna

Kumluca Tarım ve Seracılık Şenlikleri kapsamında düzenlenen yağlı güreş müsabakalarında başpehlivanlığı Hasan Tuna kazandı.


  Trabzonspor'da "Koç ailesi" krizi başgösterdi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Koç ailesi hakkında bir takım ifadeler kullanan başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı açıklamaların bordo-mavili kulübün ve camianın görüşleri olmadığını söyledi.


  Neslihan 34 sayı ile maçı aldı

İspanya Bayanlar 1. Voleybol Ligi'nde (SFV) şampiyonluk final serisinin ikinci maçında Neslihan Demir Darnel'in oynadığı Spar Tenerife Marichal, Grupo 2002 Murcia'yı 3-2yenerek, şampiyonluk mücadelesinde durumu 11'e getirdi.


  Anelka Bolton'da hocasız kaldı

Anelka'nın da formasını giydiği Bolton'ın 'Big Sam' lakaplı menajeri Sam Allardyce, şok bir kararla görevinden istifa etti.


  Liderlik gidebilir


  Zirvede yarış kızıştı


  Liderlik fırsatı



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004