Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Hz. Peygamber, gençlere güvende de örnekti

Peygamberimizin gençler ve çocuklarla muhatabiyetini anlatan Eğitimci-Yazar Murat Çiftkaya, “Hz. Peygamber Muhammed-ül emin olarak, en fazla güvenilen insan olarak gençlere de en fazla güvenen insandı” dedi.



Mevlânâ’yı anlatacaklar

Mevlânâ Yılı faaliyetleri kapsamında Selçuk Üniversitesi tarafından “7’inci Uluslararası Dil, Yazın ve Deyiş Bilimi” konulu sempozyum düzenlenecek. Sempozyumda yurtiçi ve yurtdışından gelen bilim adamları, Mevlânâ’yı anlatacak.



Tahran Kitap Fuarı’na bin 500 yayın

Türkiye, Tahran Kitap Fuarı’nda yaklaşık bin 500 yayın ve materyal ile tanıtılacak. Orta Doğu’nun en büyük kitap fuarı olarak nitelendirilen ve yaklaşık 3 milyon kitapseverin ziyaret ettiği 20. Tahran Kitap Fuarı, 2-11 Mayıs tarihleri arasında açılacak.



Tarihî surları konuşacaklar

Yerli ve yabancı çok sayıda akademisyen tarihî kalelerin korunmasına yönelik yapılabilecek çalışmaları ele almak üzere İstanbul’da biraraya geldi.



Mersin’de Türk Müziği Günleri

Mersin’de Türk müziğine destek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan 1. Türk Müziği Günleri Festivali 1-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.



37. Salihli Şiir İkindileri faaliyeti yapıldı

Her yıl bahar ve güz dönemlerinde yılda 2 kez gerçekleştirilen Salihli Şiir İkindileri etkinliğinin 37’ncisi olan “Bahar 2007” Salihli Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda yapıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004