Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Piyasalardan seçime olumlu tepki

Hükümetin bir kaç günlük krizin ardından erken seçim yapılacağını açıklaması en çok piyasaları sevindirdi. İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, belirsizliklerin ekonomiye olumsuz etkileyebileceğini ısrarla ifade ettiklerini, bu anlamda da erken seçim kararının sevindirici olduğunu kaydetti.


Piyasalar erken seçim ihtimaliyle yükseldi

İMKB Bileşik Endeksi, iki günlük düşüşün ardından erken seçim ihtimalinin güçlenmesiyle tekrar çıkışa geçti.

Babacan: Enflasyon düşüş trendine geçecek

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, ortak kanaatin Nisan ayıyla beraber enflasyonda artık bir düşüş trendinin başlayacağı yönünde olduğunu vur


  Benzin 3 YTL'ye dayandı

Rafineri çıkış fiyatında yapılan ayarlamanın ardından, 95 oktan kurşunsuz benzinin pompa fiyatı litrede 6-7 YKr arttı. Yeni ayarlamayla Ankara ve İzmir’de OPET, POAŞ, BP ve Shell bayilerinde 95 oktan benzinin litre fiyatı 2,98 YTL’ye yükseldi.


  Her 2 YTL’den 1’i kaçak

Maliye Bakanlığı denetim elemanlarının 2006 yılı vergi denetimlerinde, incelemeye alınan mükelleflerin ‘kazandıkları her 2 YTL’nin 1 YTL’sini devletten kaçırdığı’ belirlendi.


  Kırsala yatırım göçün panzehiri olur

Tarım ve Köyişleri Bakanlığının ‘’Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı’’ (KKYDP) kapsamında tarıma dayalı yatırımlar için Adana’da, 60 projenin daha sunulduğu bildirildi.


  Yabancı yatırımlar 2007’de artacak

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Tahir Uysal, 2007 yılındaki gelişmelerle bu yıl yabancı yatırımların 2006 yılını geride bırakacağını düşündüklerini belirterek, ‘’Gelinen nokta güzel, seviniyoruz ama daha iyisini yapmak istiyoruz’’ dedi.


  BESOB Başkanı: Alışverişlerde fiş istemeliyiz

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, esnaf ve sanatkarları fiş kesmeleri, tüketicileri de fiş almaları konusunda uyardı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004