Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bush çekilmeyi veto etti

ABD Başkanı George W. Bush, Irak’taki ABD askerlerinin çekilmesini öngören yasa teklifini veto etti. ABD Kongresi, geçen hafta kabul ettiği, Irak’taki askerlerin çekilmeye başlamasını öngören savaş bütçesi yasasını onay için Bush’a göndermişti.


Olmert’e istifa baskısı artıyor

İsrail’de Hizbullah ile geçen yaz girilen savaşta başarısız olmakla suçlanan Başbakan Olmert’e baskılar artıyor. Kabineden bir bakanın istifasının ard

Irak’ta hatalar yaptık

Irak’ın 2003’te istilası sırasında İngiltere Savunma Bakanı olan Geoff Hoon, Irak konusunda “hatalar yaptıklarını” itiraf etti. İngiliz The Guardian g


  İran, eski nükleer müzakereciyi tutukladı

Eski İran Cumhurbaşkanı Muhammed Hatemi dönemindeki nükleer müzakere heyetinden Hüseyni Museviyan’ın tutuklandığı bildirildi.


  İran-ABD gerilimi ve Ortadoğu

Ortadoğu coğrafyasında çok bilinmeyenli denklemlerin sayısı her geçen gün daha da artıyor. Genişletilmiş Ortadoğu Projesi (GOP) çıkmaza düştükçe, süreç daha da karmaşıklaşıyor. Şaşırtıcı bir biçimde, “kimin eli kimin cebinde” denecek kadar şaşırtıcı ilişkiler cereyan ediyor.


  Müşerref aleyhtarı gösteriler sürüyor

Pakistan’ın başşehri İslamabad, Devlet Başkanı Pervez Müşerref aleyhinde bir gösteriye daha sahne oldu. Müşerref’in yüksek mahkeme başkanını azletmesiyle patlak veren protesto gösterilerinin ardı arkası kesilmiyor.


  Irak’ta Mısrî tartışması sürüyor

Irak İslam Devleti örgütü, El Kaide’nin Irak lideri Ebu Eyüp El Masri’nin öldürüldüğü haberlerini tekzip etti.


  Hizbullah’tan Nejad’a ‘ahlâksız’ suçlaması

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad, eski bayan öğretmenine sarılınca “ahlaksızlık” suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004