Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Dünya derbisi Türkiye'de

Fenerbahçe-Galatasaray maçları, ''dünyanın derbisi'' ilan edildi. Dünyada futbol derbilerini araştıran bir internet sitesi, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin dünyanın en büyük çekişmesinin yaşandığı maçlar olduğunu bildirdi.


İnternet anketinde Beşiktaş favori

Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında 5 Mayıs Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda yapılacak ve şampiyonluk açısından büyük öne

Hakan Şükür ve Hasan Şaş Sudan'a iç barış getirecek

Sudanlı yetkililer, Galatasaray'ın ve milli takımın başarılı futbolcuları Hakan Şükür ile Hasan Şaş'a barış elçiliği önerdi.


  Fenerbahçe'den Yakubu atağı

Sezonun bitmesine sayılı haftalar kala transfer iddiaları gündeme gelmeye başladı. Bu sezon Deivid ve Mateja Kezman'dan beklediği verimi alamayan Fenerbahçe'nin forvet arayışına girdiği iddia edildi. İngiltere'nin Daily Mirror Gazetesi dün sayfalarına taşıdığı haberde Fenerbahçe'nin Middlesbrough'un Nijeryalı yıldızı Yakubu'yu transfer etmek istediğini yazdı.


  Sam Ankara'da ringe çıkacak

Dünya Boks Konseyi (WBC) Kıtalararası Ağırsıklet Dünya Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam, Ankara'da unvan maçına çıkacak.


  Gencebay'a ağalık teklifi

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, sanatçı Orhan Gencebay'a Kırkpınar ağalığı teklifi götüreceklerini belirterek, ''Orhan Gencebay gibi nam yapmış bir sanatçıya Kırkpınar ağalığı çok yakışacak'' dedi.


  Futbolda 4 yan hakem dönemi başlıyor

FIFA Başkanı Joseph Blatter, futbolda 4 yan hakemli yeni sistemi bu yaz deneyeceklerini açıkladı. Bir İsviçre gazetesine açıklama yapan Joseph Blatter, "Yeni hakemlik sistemini bu yaz deneyeceğiz. Umduğumuz sonuçlar ortaya çıkarsa yeni sistemi hemen uygulamaya sokacağız." dedi.


  Potada F.Bahçe ile Beşiktaş oynuyor

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe ile Beşiktaş Cola Turka takımları arasındaki playoff final serisi bugün başlıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004