Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Buyrun sanal gezintiye

Ayasofya, Ağrı İshak Paşa Sarayı, Dolmabahçe Sarayı ve Topkapı Sarayı ile Aya İrini Kilisesi, Beyazıt Camii, Dikilitaş Sultanahmet Camii, Fatih Camii gibi cami, kilise ve manastırlar sanal ortamda gezilebiliyor.



New York’ta bir cambaz

Ünlü fotoğrafçı Gültekin Çizgen’in çizimlerinden oluşan ‘Gültekin Çizgen İllüstrasyonları’ sergisi ABD’nin New York şehrindeki The Marmara Manhattan’da açıldı. 7 yıl önce 11 Eylül’den bir hafta sonra açılan fakat sadece 1 gün açık kalan sergide san’atçının 22 eseri bulunuyor.



23 ülke kapılarını Mevlânâ’ya açtı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mevlânâ Yılı’nda 23 ülkenin 74 şehrinde ‘Dünyada Konya ve Mevlânâ Günleri’ konulu program düzenleneceğini, bugüne kadar Avrupa’da 12 şehirde program yapıldığını söyledi.



“Dil”imiz bayram edecek

730. Türk Dil Bayramı dolayısıyla 3 Mayısta İstanbul, 7 Mayısta Ankara, 13 Mayısta Karaman’da faaliyetler düzenleneceği bildirildi.



Mersin’de söz, müziğin

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, ‘’Kültür ve sanata yapılan yatırım, kentin geleceğine yapılan yatırımdır’’ dedi.



Lokantacının antika merakı

Rizeli Ahmet Oflu, yaklaşık 30 yılda topladığı 3 binin üzerindeki antika eşyayı, yöresel yemek hizmeti verdiği lokantasında müşterilerinin göz zevkine sunuyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004