Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico ‘siftah’ peşinde

Beşiktaş-F.Bahçe derbisi öncesinde Zico'nun Beşiktaş'a karşı galibiyeti, Tigana'nın da F.Bahçe'ye karşı yenilgisi yok. Zico, Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetini alarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalamak, Tigana ise yenilmezliğini koruyup, takımını 110 hafta sonra liderliğe taşımak amacında.


Derbide sarı kart alarmı

Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçearasında yarın yapılacak ve şampiyonluk yarışını önemli ölçüde etkileyecek derbi maç öncesi iki takımda da adeta s

Yenersek Fener krize girer

Beşiktaş'ta oynayan Brezilyalı yıldız futbolcu Ricardinho, sahalarında oynayacakları maçta Fenerbahçe'nin hiç şansı olmadığını savundu.


  Trabzon, Sivas'ı evinde ağırlıyor

Süper Lig'de Sivasspor ile Trabzonspor bugün 4. kez karşı karşıya gelecek. Ligde topladığı 41 puanla 6. sırada yer alan Sivasspor, 45 puanla 5. sıradaki Trabzonspor ile Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak.


  CSKA-Malaga, TAU-Panathinaikos

Basketbolda Avrupa'nın en büyüğünü belirleyecek Avrupa Ligi Dörtlü Final maçları, bugün başlayacak.


  Yağlı güreşler İsviçre'ye gidiyor

Eski bir güreşçi olan, Kırkpınar cazgırı Ali Topaloğulları tarafından organize edilen İsviçre Yağlı Güreşleri'nin yedincisi bu yıl Haziran ayında yapılacak.


  Milan, İstanbul'un rövanşını Atina'da alacak mı?

Avrupa Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında Manchester United'ı 3-0 yenerek finale kalan AC Milan'da kaptan Paolo Maldini, 8. kez bu kupada finale çıkmanın haklı gururunu yaşıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004