Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Milan, İstanbul'un rövanşını Atina'da alacak mı?

Avrupa Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında Manchester United'ı 3-0 yenerek finale kalan AC Milan'da kaptan Paolo Maldini, 8. kez bu kupada finale çıkmanın haklı gururunu yaşıyor.

Sol diz kapağından sakatlanmasının ardından 3 hafta sahalarda olamayacak 38 yaşındaki yıldız futbolcu, daha önce takımının oynadığı 7 şampiyonlar ligi finalinde forma giyme şansı bulmuştu. Paolo Maldini, AC Milan'ın kaptanı olmaktan çok büyük gurur duyduğunu belirterek, ''Atina'da bulunmak istiyorum. Bir şekilde orada oynamalıyım'' dedi. Takımıyla birlikte 4 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanan Maldini, 1994 yılında yine Atina'da oynanan ve AC Milan'ın FC Barcelona'yı 4-0 yendiği final maçında da forma giymişti. 38 yaşına rağmen futbola devam etmek istediğini belirten Maldini, ''Gelecek sezon da devam etme yönünde bir arzum var. Kupaları artırmak, Süper Kupa finalinde ve Kıtalararası Kupa finalinde oynamak çok güzel olacak'' diye konuştu.

İngiliz temsilcisini 3-0 gibi rahat bir skorla yenen ve oynadığı futbolla göz dolduran AC Milan'da tüm gözler, 2005 yılında İstanbul Olimpiyat Stadı'nda yapılan final karşılaşmasının rövanşı niteliğindeki Liverpool maçına çevrildi. İstanbul'daki finalde Milan, ilk yarıyı 3-0 önde tamamlamasına karşın ikinci yarıda yediği 3 golle beraberliğe razı olmuş ve penaltı atışları sonucu kupa, Liverpool'a gitmişti.

04.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zico ‘siftah’ peşinde

  Derbide sarı kart alarmı

  Yenersek Fener krize girer

  Gerets: Hedef önce ikincilik

  Trabzon, Sivas'ı evinde ağırlıyor

  CSKA-Malaga, TAU-Panathinaikos

  Yağlı güreşler İsviçre'ye gidiyor

  Milan, İstanbul'un rövanşını Atina'da alacak mı?


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004