Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico ‘siftah’ peşinde

Beşiktaş-F.Bahçe derbisi öncesinde Zico'nun Beşiktaş'a karşı galibiyeti, Tigana'nın da F.Bahçe'ye karşı yenilgisi yok. Zico, Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetini alarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalamak, Tigana ise yenilmezliğini koruyup, takımını 110 hafta sonra liderliğe taşımak amacında.

Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında yarın yapılacak ve şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan dev maçta, Arthur Antunes Coimbra ''Zico'' ile Jean Tigana, ezeli rekabette 4. kez birbirlerine rakip olacaklar. Dolmabahçe'deki kritik derbi, iki teknik adamı Türkiye'de 4. kez karşı karşıya getirecek. Futbolculuk hayatlarında dünyaca ünlü şöhrete ulaşan şimdinin iki teknik adamı, Türkiye'deki ilk derbi maçlarında sezonun ilk yarısında Kadıköy'deki lig maçında birbirlerine rakip olmuş ve karşılaşma 0-0 bitmişti. Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finalde eşleşen ezeli rakiplerden Beşiktaş, Dolmabahçe'de 1-0 kazanıp, Kadıköy'de 1-1 berabere kalarak, turu geçen taraf olmuştu.

ZİCO'NUN SİFTAHI YOK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Türkiye'deki görev süresi içinde Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetini yaşamak istiyor. Brezilyalı teknik adam, takımının başında çıktığı 3 Beşiktaş maçında 2 beraberlik, 1 de yenilgi gördü. Zicolu Fenerbahçe, ligde sezonun ilk yarısındaki maçta ise Galatasaray'ı 2-1 yendi.

TIGANA'NIN YENİLGİSİ YOK

Jean Tigana yönetimindeki Beşiktaş'ın ise Fenerbahçe'ye karşı yenilgisi yok. Fransız teknik adam yönetimindeki siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ile yaptığı 5 maçtan 2'sini kazandı, 3'ünde berabere kaldı, hiç mağlup olmadı. Bu arada Tiganalı Beşiktaş, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile yaptığı toplam 12 derbiden 4'ünü kazandı, 3'ünü yitirdi, 5'inde de berabere kaldı. Öte yandan Beşiktaş, Tigana yönetiminde Fenerbahçe'yi yenerse, ligde tam 110 hafta sonra liderlik koltuğuna oturacak. Siyah-beyazlılar, Turkcell Süper Lig'de en son 2003-2004 sezonunun 22. haftasında liderlik koltuğunda bulunuyordu.

04.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zico ‘siftah’ peşinde

  Derbide sarı kart alarmı

  Yenersek Fener krize girer

  Gerets: Hedef önce ikincilik

  Trabzon, Sivas'ı evinde ağırlıyor

  CSKA-Malaga, TAU-Panathinaikos

  Yağlı güreşler İsviçre'ye gidiyor

  Milan, İstanbul'un rövanşını Atina'da alacak mı?


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004