Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Fotoğraf yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

Bursa’nın merkez Osmangazi Belediyesi’nin Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri kapsamında düzenlediği fotoğraf yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Şenlikler kapsamında Amatör ve Basın Fotoğrafı kategorilerinde organize edilen yarışmanın ödül töreni, Tophane’de bulunan surlar üzerinde gerçekleştirildi.

Yarışmanın Amatör kategorisinde, 60 katılımcı 271 fotoğrafla yarıştı. Kategorinin birincisi Mustafa İpek, ikincisi Hava Önder, üçüncüsü de Ahmet Çağlar oldu. İki mansiyon ödülünü Murat Korkmaz, Jüri Özel Ödülü’nü Aykut Güngör aldı. Amatör kategorisinin jürisini BUFSAD Başkanı Bahadır Öztuna, Fotoğraf Sanatçısı Dr. Ömer Yağlıdere, UÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Güven Aktaş, Fotoğraf Sanatçısı Nadir Ede ve Osmangazi Belediyesi Basın Bürosu’ndan Mehmet Uzun oluşturdu.

Fotoğraf yarışmasında, toplam 3 katılımcının 11 fotoğrafla katıldığı Basın Fotoğrafı kategorisinde ise birincilik ödülünü Berkan Ünsal, ikincilik ve üçüncülük ödüllerini Emre Umurbilir aldı. Katılımın azlığından dolayı, mansiyon ödülleri ile Osmangazi Belediyesi Özel Ödülü verilemedi. Yarışmanın Basın kategori jürisini BUFSAD eski Başkanı Dr. Osman Önder, Anadolu Ajansı (AA) Bölge Müdürü Murat Taydaş, Olay Gazetesi’nden Aykut Güngör ve Osmangazi Belediyesi Basın Bürosu’ndan Saffet Yılmaz oluşturdu.

07.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Keçe ABD yolcusu

  10. Ülker Kukla Festivali başlıyor

  Fotoğraf yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

  Gelibolu’da Mevlânâ günleri

  Uluslar arası Mevlânâ Kongresi AKM’de


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004