Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yenersek şampiyonuz

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, "Trabzonspor maçını kazanırsak şampiyonluğu garantiledik demektir'' dedi. Karşılaşma için Fenerbahçeli birçok dernek uçaklı ve otobüslü turlar düzenlerken, çok sayıda taraftarın da özel araçlarıyla İzmir'e gitmesi bekleniyor.

Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Trabzonspor ile yapacakları maçı kazanmaları durumunda şampiyonluğu garantileyeceklerini ifade etti. Brezilyalı futbolcu, kendi internet sitesi ''www.alex10.com.br''de Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetle ilgili yaptığı açıklamada, ''Şayet Trabzonspor maçını kazanırsak şampiyonluğu garantiledik demektir'' dedi.

SEYİRCİ ARKAMIZDA

Ceza nedeniyle iç saha maçını İzmir'de yapacaklarını hatırlatan Alex, taraftarlarının kendilerini yalnız bırakmayacağını düşündüğünü ifade ederek, ''Maçta üstünlük bizde olacaktır ama Türkiye Kupası'ndaki bazı sürtüşmelerden dolayı aldığımız ceza nedeniyle, tarafsız sahada oynayacağız. Ama buna rağmen taraftarımız bizi destekleyecek ve yalnız bırakmayacaktır'' diye konuştu.

BİLETLER SATIŞTA

Öte yandan Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile yapacağı maçın biletleri satışa çıktı. Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle İzmir'de Atatürk Stadı'nda yapılacak maçın biletlerinin Biletix'den satışı başladı. Karşılaşma için Biletix'de kapalı tribün biletleri 80, maraton tribün biletleri 45 ve kale arkası tribün biletler 22 YTL'den satılıyor.

İZMİR'E TURLAR VAR

Fenerbahçeli taraftarlar, şampiyonluk yarışını önde götüren takımlarını İzmir'de yalnız bırakmayacak. İstanbul'un yanı sıra birçok ilde Fenerbahçeli taraftar dernekleri maç için İzmir'e seyahat organizasyonları yapıyor. İstanbul'dan 1899 Fenerbahçe Derneği, uçaklı ve otobüslü turlar düzenlerken, çok sayıda taraftarın da özel araçlarıyla İzmir'e gitmesi bekleniyor.

10.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yenersek şampiyonuz

  Trabzon'da yönetim krizi

  Gökdeniz iyileşti

  Yılmaz Vural: Hakan Şükür'e kapımız açık

  Lider Hakan Dinç Fiat Rallisinde yok

  Bursa'da Beşiktaş maçı izdihamı

  Futbolda muhalefet dâvâdan vazgeçti

  F.Bahçe, Darüşşafaka önünde yarı final arıyor

  Ferguson: Kupayı Milan alır


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004