Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ferguson: Kupayı Milan alır

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Manchester United'ın tecrübeli teknik direktörü Sir Alex Ferguson, birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Son 2 sezondur şampiyonluğu FC Chelsea'ye kaptırdıklarını söyleyen Ferguson, Chelsea'nin 3. kez şampiyonluğa ulaşamamasının nedeni olarak Ukraynalı golcü Andriy Shevchenko ile Alman Milli Takımı'nın kaptanı Michael Ballack'ı gösterdi. MUTV'ye açıklamalarda bulunan Ferguson, ''Andriy Shevchenko ve Michael Ballack, Chelsea'nin 3. şampiyonluğuna maloldu. Onları transfer ettikleri için kupayı kazanamadılar'' dedi. Her iki süper yıldızın da sezon başında Chelsea'ye transfer olmasından çok mutlu olduğunu ifade eden Ferguson, ''Bu tip oyuncuları kadrolarına kattıklarını gördüğümde çok mutlu olmuştum. Çünkü bu tip oyuncular daha çok Avrupa kupalarına konsantre oluyorlar. Ligi unutuyorlar. Ben de bu oyuncuların Avrupa'ya konsantre olmalarını ve ligi bize bırakmalarını istemiştim, öyle de oldu'' diye konuştu.

Ferguson, yarı finalde Manchester United'ı eleyen İtalyan AC Milan ekibine de övgüler düzerek, Avrupa Şampiyonlar Ligi finalinin kesin favorisinin İtalyan takımı olduğunu söyledi. 23 Mayıs'ta Atina'da yapılacak final maçında Liverpool'a karşı kesin favorisinin Milan olduğu kaydeden Ferguson, ''Ben Milan'ın şampiyonluğundan bu kadar eminim. Yarı final maçımızın ardından Carlo Ancelotti'ye de söyledim. Şimdi kazanamamaları için hiç bir sebep yok'' ifadelerini kullandı.

10.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yenersek şampiyonuz

  Trabzon'da yönetim krizi

  Gökdeniz iyileşti

  Yılmaz Vural: Hakan Şükür'e kapımız açık

  Lider Hakan Dinç Fiat Rallisinde yok

  Bursa'da Beşiktaş maçı izdihamı

  Futbolda muhalefet dâvâdan vazgeçti

  F.Bahçe, Darüşşafaka önünde yarı final arıyor

  Ferguson: Kupayı Milan alır


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004