Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'da yönetim krizi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun basın toplantısında çok ilginç iddialarda bulunması camiada şok etkisi yaptı. Nuri Albayrak başkanlığındaki yönetim kurulunun ve camianın önde gelenlerinin, Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları karşısında nasıl bir tavır izleyeceği merak konusu.

Trabzonspor, hafta sonu İzmir'de oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürürken, camia bu önemli maçın aksine yönetim içerisinde yaşananlara kilitlendi. Ezeli rakiple oynanacak derbi bile gündeme gelmezken bile, futbol takımının bu yaşanlardan olumsuz etkilendiği belirtiliyor.

KOLTUĞU BIRAKMADI

Sivasspor maçı sonrası yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası, yönetim kurulundaki isimler tüm yetkilerini başkana devretti. Başkanın asbaşkan ve başkan yardımcılarının olmak üzere çalışma arkadaşlarının yetkilerini aldığını kamuoyuna açıklamasına karşılık, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, kendisinin yönetime asbaşkan olarak girdiğini ve bu görevini devretme gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

BAŞKANI KIZGIN

Sayitoğlu'nun bu açıklamayı yapmasının arkasında Başkan Albayrak'ın, Sayitoğlu'nun istifasını önce alıp sonra geri iade ettiği iddia edildi. Başkanın özellikle bu hareketiyle son günlerdeki çıkışlarından rahatsız olduğu İbrahim Hacıosmanoğlu'nu devre dışı bırakmak için böyle bir yöntem izlediği dile getirildi. Başkanın asbaşkanla iş birliği içerisine girip kendisinin devre dışı bırakılmasını kabullenemeyen Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün Trabzon'da basın toplantısı düzenleyerek kulüp içerisinde yaşananları kamuoyunu ile paylaştı.

SAHİP ÇIKILMIYOR

Yaklaşık 2.5 saat süren basın toplantısında Hacıosmanoğlu, özellikle Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ve Profesyonel İdari İşler Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu'nu suçlarken, Başkan Nuri Albayrak'ı kulübe ve kendisine sahip çıkmamakla eleştirdi.

10.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yenersek şampiyonuz

  Trabzon'da yönetim krizi

  Gökdeniz iyileşti

  Yılmaz Vural: Hakan Şükür'e kapımız açık

  Lider Hakan Dinç Fiat Rallisinde yok

  Bursa'da Beşiktaş maçı izdihamı

  Futbolda muhalefet dâvâdan vazgeçti

  F.Bahçe, Darüşşafaka önünde yarı final arıyor

  Ferguson: Kupayı Milan alır


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004