Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tuncay: İmza atmadım

F.Bahçe'nin yıldız futbolcusu Tuncay Şanlı, sözleşmesinin yenilenmediğini ve ayın 27'sinde serbest kalacağını belirterek, "F.Bahçe'de boş mukaveleye imza attığım şeklindeki haberler doğru değil" dedi. Tuncay, Yunanistan'ın Olimpiyakos takımında forma giyebileceğini söyledi..

Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı, takımı ile sözleşmesinin sona ermek üzere olduğunu ve Yunanistan'ın Pire Olimpiyakos takımında forma giyebileceğini söyledi. Atina'da yayımlanan günlük spor gazetesi Fos'a demeç veren Tuncay, Fenerbahçe'deki gelişmeler ile Olimpiyakos'un kendisini transfer etme isteğine yönelik haberlere değindi ve kariyeri konusundaki düşüncelerini dile getirdi. ''Fenerbahçe ile sözleşmesinin yenilenmediğini ve ayın 27'si itibariyle takım ile bağlantısının kalmayacağını'' söyleyen Tuncay, Sarı-Lacivertli kulüp tarafından doldurulmak üzere boş mukaveleye imza attığına dair söylemlerin ise doğru olmadığını belirtti.

HEDEFİ AVRUPA'DA OYNAMAK

Tuncay, ''Fenerli olarak doğdum. Bu takımı seviyorum ve şampiyonluk coşkusunu yaşamak istiyorum. Bundan hemen sonra ise yönetim ile konuşacağım. Bu benim ilk önceliğim, ancak şu ana kadar Fenerbahçe'den herhangi bir öneri elime ulaşmış değil ve gerçek olan şu ki ben de kariyerime Avrupa'da devam etmek istiyorum. Eğer ekonomik açıdan iyi bir teklif alırsam Avrupa'ya gideceğim'' ifadesini kullandı.

Olimpiyakos'un kendisi ile yakından ilgilendiğini bildiğini kaydeden Tuncay, ''Olimpiyakos'dan da Avrupa'dan da gelecek iyi teklifler ilgimi çekiyor'' şeklinde konuştu. Menajerinin Yunan tarafıyla görüştüğünü, ancak Kırmızı-beyazlılar'dan resmi bir teklifin henüz eline ulaşmadığını sözlerine ekleyen Tuncay, ''Kendisine Pire Olimpiyakos renklerinin yakışıp yakışmayacağı'' şeklindeki soruya ise ''Kırmızı bana yakışıyor, üstelik Türk Milli Takımı'nın da rengi'' cevabını verdi.

YANLIŞ YAPMAMALIYIM

Tuncay, ''Olimpiyakos'un benim de içinde bulunacağım büyük bir takım kurmak istemesi beni onurlandırıyor. Ancak kendi çıkarıma bakmam gerek. Yanlış yapmamam gereken bir yaştayım. Menajerim Avrupa'daki diğer takımlar ile de görüşmelerini sürdürüyor. Şu anda karar verdiğim tek şey, beni gerçekten çok istediğini gösterecek ve ekonomik olarak tatmin edecek bir takımda forma giymek'' diye konuştu.

12.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tuncay: İmza atmadım

  Canaydın saygı bekliyor

  Tümer ve Selçuk'a telefonla taciz

  Hezarfen'de motokros günü

  Öğrencilere Terim'den kupa

  MAÇLAR AYNI SAATTE

  Eleştiri yağmuru


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004