Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Canaydın saygı bekliyor

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Antalya maçı sonrasında kulüp binasına yapılan saldırının kendilerini çok üzdüğünü belirterek, "Seyirciden korkmam, ben onların başkanıyım. Kızdıkları dönemde bile bana saygıları olması gerekir" dedi. Canaydın, saldırıyı yapanlar hakkında dava açılacağını da bildirdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, taraftarların, Galatasaray gelenekleri içinde her türlü protestoya hakları bulunduğunu, ancak kulüp binasına yapılan saldırının, müesseseye yapılan bir saldırı olduğunu ve kendilerini üzdüğünü, Galatasaray'ın bunlara alışık olmadığını söyledi. Canaydın, Sky Türk TV'de ''İnteraktif Spor Özel'' programına katılarak soruları cevapladı. ''Son maç bitip şampiyon belli olana kadar, şampiyon Galatasaray'dır'' diyerek taraftarlara mesaj gönderen Canaydın, ''Geçen sezon büyük zorluklarla şampiyon olduk. Galatasaray büyüdükçe, başarıya endeksli, şampiyonluğa doymayan yeni bir taraftar kitlesi ortaya çıktı. Haklılar, ama her sene şampiyon olunmuyor. Tüm demokratik ortam ve Galatasaray gelenekleri içinde her türlü protestoya hakları var. Medenice, hakaret etmeden, arzularını dile getirebilirler, ama kulüp binamıza yapılan saldırı, müessesemize yapılan bir saldırıdır'' dedi.

Canaydın, şöyle konuştu: ''Bunları yapanların bizim sürekli taraftarlarımız olduğuna inanmıyorum. Bunlar Galatasaraylılığı yeni öğrenmeye başlayan gençler, ama böyle olmaz. Biz de kamu yararına bir derneğin binasına yapılan bu saldırıdan ötürü dava açacağız, ama bu münferit bir olay. Bu olayı Galatasaray taraftarının sorumluluğuna sokamazsınız. Ben neler yaşadım. 50. senem bu Galatasaray'da. Bu 50 senede çok şey gördük, ama bu saldırı bizi çok üzdü. Başkanı, yönetimi istifaya çağırabilirsiniz, en medeni hakkınızdır, ama küfür ve hakaret edemezsiniz. Fert olarak da makam olarak da karşı çıkarız. 102 senelik Galatasaray'ın başkanlığını temsil ediyorum ben. Bu olay Galatasaray'ı ciğerinden yaraladı, ancak Galatasaray bunların da üstesinden gelir.''

Taraftarların açtığı ''Canaydın dışımızdan biri'' pankartından sonra maçlara gitmediğini belirten Canaydın, ''Ben seyirciden korkmam. Onların başkanıyım. Kızdıkları dönemde bile bana saygıları olması gerekir, ama o pankart beni çok üzdüğü için benim de bir protestoda bulunma hakkım olduğunu düşünüyorum. Başkanlar her maça gitmez. 49 takımımız, 12 şubemiz var. Her hafta 49 takımımız maçlara gidiyor. 'Başkan o maçlara niye gitmiyor' diye bir eleştiri duymadım bugüne kadar'' dedi.

12.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tuncay: İmza atmadım

  Canaydın saygı bekliyor

  Tümer ve Selçuk'a telefonla taciz

  Hezarfen'de motokros günü

  Öğrencilere Terim'den kupa

  MAÇLAR AYNI SAATTE

  Eleştiri yağmuru


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004