Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Eleştiri yağmuru

Hey gidi günler. G.Saray camiasının efsane ismi olmuş halen kulüp başkanlığı yapan Özhan Canaydın, genel kurul üyeleri tarafından eleştiri bombardımanına tutuldu. Öyle ki, Özhan başkan "yeter artık" diye isyan etti. Dugun Yarsuvat başkana " G.Saray ın mal varlıklarını tüketiyorsunuz. Sürekli eski borçlardan bahsetmeyin artık" çıkışından sonra söz alan Canaydın " artık yeter her zaman aynı eleştirileri yapıyorsunuz, bu da camiamızı yıpratıyor" diyerek tepkisini dile getirdi. Görünen o ki; stad projesi hayata geçirilmeden Canaydın divan toplantılarında sert şekilde eleştirilmeye davam edilecek.

LİGDE TÜKENEN ÜMİTLER

Ligin bitimine 11 hafta varken kulüplerden demeçler şöyle: "Kalan11 maçı alıp şampiyon olacağız". Bir başkası :",Kalan 11 maçı alıp ligde kalacağız". Tabi bu laf ilk maç veya ikinci maçta geçerliliğini kaybediyor. Demeçler devamediyor. " Kalan 7 maçı kazanıp şampiyon olacağız". Ya da " kalan 7maçı alıp ligde kalacağız". Tabi yine en fazla iki maç sonra " kalan.....maç" demeçleri devam ederken lig neredeyse bitti. Ümitler tükenmeye başlayınca, Artık bundan sonra " gelecek sezonşöyle yapacağız" demeçleri gündemde yerini almaya başladı.

ZEVKSİZ KUPA FİNALİ

Beşiktaş Türkiye Kupasını kazanarak lig tesellisini elde etmiş oldu. Tebrik ediyoruz. Son yıllarda oynanan en zevksiz ve heyecansız final oldu. Sanki ikinci lig A maçı gibiydi. Beşiktaş ın motivasyon eksikliği bu kupayı kaybetmelerine sebep olabilirdi. Neyse bu olmadı. Tigana büyük bir sorumsuzluk örneği sergileyerek gelecek yıl ayrılacağını zamansız açıkladı. Antrenörünün gideceğini bilen futbolcusu maç oynamakta zorlanır, motive olamaz. Ancak bu kaza olmadı. Kim bilir belkide buna maçın hakemi İsmet Arzuman, Erciyes in penaltısını vermeyerek engel oldu. Bir anlamda Beşiktaş ı taraftarının yoğun tepkisinden kurtarmış oldu.

[email protected]

Said OKUR

12.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tuncay: İmza atmadım

  Canaydın saygı bekliyor

  Tümer ve Selçuk'a telefonla taciz

  Hezarfen'de motokros günü

  Öğrencilere Terim'den kupa

  MAÇLAR AYNI SAATTE

  Eleştiri yağmuru


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004