Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fenerbahçe bayramı

Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala şampiyonluğa F.Bahçe, İstanbul'da büyük bir coşkuyla karşılandı. F.Bahçe kafilesini taşıyan özel uçak Sabiha Gökçen Havaalanına indiğinde büyük bir coşku yaşayan taraftarlar, ellerindeki meşaleleri yakarak, takımlarını tezahüratlarla karşıladılar.


Zico: Sırada Avrupa var

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, ''Fenerbahçe'nin bundan sonraki hedefi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmaktır. Bunun sırası geldi'' dedi.

Tuncay: Hedefim Avrupa'ya gitmek

Fenerbahçe'nin bu sezon şampiyon olmasında büyük bir rol oynayan Tuncay Şanlı, ''Olimpiakos'un çok ciddi bir teklifi var. Bunu ne kadar değerlendiriri


  G.Saray'ı eski F.Bahçeli yıktı

Fenerbahçe'den Sivasspor'a sezon başında kiralık olarak gelen Gürhan Gürsoy, maçın son dakikasında Galatasaray'a attığı gol ile hem takımına 1 puan kazandırdı, hem de eski takımının şampiyonluğunu ilan etmesini sağladı.


  G.Saray 2006'yı mumla aratıyor

Süper Lig'de geçen sezon tarihindeki en yüksek puana ulaşarak şampiyon olan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan ettiği bu sezon, yaptığı puan kayıplarıyla taraftarına büyük üzüntü yaşattı.


  10 yıl sonra gelen hezimet

Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor'a 3-0 yenilen Beşiktaş, tam 10 yıl sonra ligde rakibine mağlup oldu. Bursaspor'a karşı ligdeki son yenilgisini 1997-98 sezonunun ilk yarısında, 9 Kasım 1997 tarihinde Bursa'daki maçta 2-1'lik skorla alan siyah-beyazlılar, daha sonra rakibiyle yaptığı 14 maçı da kazanmıştı.


  Samet Aybaba Beşiktaş'a en uygun isim

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, sezon sonunda görevini bırakacağını açıklayan teknik direktör Jean Tigana'nın yerine, yerli bir teknik direktör getirilmesini arzu ettiğini, kişisel tercihinin de Samet Aybaba olduğunu söyledi.


  En iyiler Ahmet Cömert'te ringe çıktı

Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli, Ahmet Cömert Boks Turnuvası sayesinde Türk boksörlerinin dünyanın en iyi sporcularıyla herhangi bir maliyeti olmadan önemli maçlar yaptığını söyledi.


  Mehmet'li Utah finale yaklaştı

Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, deplasmanda Golden State Warriors'ı 115-101 yenerek, seride 3-1'lik üstünlük sağladı.


  Fenerbahçe'de mutlu son


  İkincilik çekişmesi


  Tebrikler Oftaş



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004