Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fenerbahçe bayramı

Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala şampiyonluğa F.Bahçe, İstanbul'da büyük bir coşkuyla karşılandı. F.Bahçe kafilesini taşıyan özel uçak Sabiha Gökçen Havaalanına indiğinde büyük bir coşku yaşayan taraftarlar, ellerindeki meşaleleri yakarak, takımlarını tezahüratlarla karşıladılar.

Turkcell Süper Ligi'nde 2006-2007 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, şampiyonluğu Bağdat Caddesi'nde kutladı. İzmir'de yapılan Trabzonspor maçından sonra İstanbul'a gece geç saatlerde dönen Fenerbahçe kafilesi, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'ndan üstü açık bir otobüsle çok sayıda aracın oluşturduğu konvoy eşliğinde Bağdat Caddesi'ne geldi. Takımlarını bekleyen binlerce sarı-lacivertli taraftar caddeyi trafiğe kapatırken, Fenerbahçe takımını taşıyan otobüs taraftarlarla birlikte adım adım ilerleyerek şampiyonluk turu attı.

Otobüsün üzerindeki futbolcular taraftarlarla birlikte karşılıklı tezahüratlar yaptı. Zaman zaman otobüsün önünde çöken taraftarlar, aracın önünde oturan Tuncay'ın yönlendirdiği tezahüratlarla şampiyonluk sevincini yaşadılar. Tuncay, taraftarlara aralarında ''bir baba hindi''nin de bulunduğu tezahüratlar yaptırdı. Sarı-lacivertli taraftarlar, basın organlarında hakkında ''Fenerbahçe'den ayrılacağı'' yönünde haberler yer alan Tuncay Şanlı için de ''Taraftarız biz çekeriz cefa Tuncay Şanlı bizi bırakma'' diye tezahüratta bulundular.

Sık sık şampiyonluk yarışındaki rakipleri Beşiktaş aleyhine, zaman zaman da ezeli rakipleri Galatasaray'a karşı tezahürat yapan taraftarlar, ''Adnan Polat saat kaç'' şeklinde bağırdılar. Bu arada, Fenerbahçeli futbolcuların şampiyonluk için özel yaptırılan kanarya şeklindeki yağmurlukları giydikleri görüldü. Futbolcular ve teknik heyet, şampiyonluk turu sırasında taraftarların kendilerine uzattıkları formaları da imzaladılar. Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico ise tur sırasında elindeki sarı-lacivertli bayrağı sallayarak taraftarları selamladı.

15.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe bayramı

  Zico: Sırada Avrupa var

  Tuncay: Hedefim Avrupa'ya gitmek

  Alex: F.Bahçe'ye herşeyimi verdim

  G.Saray'ı eski F.Bahçeli yıktı

  G.Saray 2006'yı mumla aratıyor

  10 yıl sonra gelen hezimet

  Samet Aybaba Beşiktaş'a en uygun isim

  En iyiler Ahmet Cömert'te ringe çıktı

  Mehmet'li Utah finale yaklaştı

  Fenerbahçe'de mutlu son

  İkincilik çekişmesi

  Tebrikler Oftaş


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004