Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Rekabet için ortaklık şart

MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ (MÜSİAD) dünyada şirket evliliklerinin giderek hızlandığı süreçte, “yerli sermayenin küresel rekabetçi olma ve büyüme hedefleri için yol haritası” niteliğinde çok önemli bir eser yayınladı.


Kuraklığa karşı mücadele başladı

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, yaşanabilecek kuraklığın tarım alanındaki etkilerini azaltmak amacıyla hazırladığı, ‘’Türkiye Tarımsal Kuraklık Eylem Pl

Anneler günü kazandırdı

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre, Anneler Günü perakende sektörüne 2 günde, 45 milyon YTL ek ciro kazandırdı. Bankalararası Kart Merke


  Konut sektörü yeniden canlanıyor

Geçen yılın Mayıs ayından bu yana durgunluk yaşayan konut sektörü son birkaç aydır tekrar hareketlendi. Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı H. Ali Taylan, bankaların konut kredisi faiz oranlarında indirim sinyali vermesinin son bir yıldır durgunluk yaşayan sektörü tekrar hareketlendirdiğini söyledi.


  Karpuz bu sene ucuz olacak

Çukurova’da, hasadına başlanan turfanda karpuzda rekoltede artış beklentisi, ithalata hasat öncesi son verilmesi ve ihracatta olumlu sinyallerin alınmasının üreticiyi, önümüzdeki dönemde ürünün bollaşmasıyla iç piyasada uygun fiyat oluşumunun da tüketiciyi memnun edeceği bildirildi.


  Bağ-Kurlular sevk derdinden kurtulacak

Başbakan Erdoğan, Leyla Gencer Sahnesi’nde düzenlenen ‘’Yılın Hemşireleri’’ ödül töreninde yaptığı konuşmada, ürettikleri tüm politikaların toplumun mutluluğu ve huzuruna yansıması için olduğunu söyledi.


  OPEC’e göre petrol fiyatları normal

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Genel Sekreteri Abdullah el-Bedri, mevcut ham petrol fiyatlarının yüksek olmadığını söyledi.


  Memur toplu görüşmeyi Eylül ayında istiyor

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Aksu başkanlığındaki heyeti kabul etti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004