Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

İslâm san’atının üç merkezi: İstanbul, İsfahan, Delhi

Sakıp Sabancı Müzesi ve Türk Telekom arasında, “Louvre’dan İstanbul’a İslam Sanatının Üç İmparatorluk Merkezi: İstanbul, İsfahan, Delhi” sergisinin sponsorluk anlaşması imzalandı.



Neyli, şiirli sergi

2007 yılının UNESCO tarafından Dünya Mevlânâ Huzur ve Segi yılı ilan edilmesi sebebiyle, kültürümüzün daha iyi tanınması ve insanlarımıza huzur ve sevgi dolu bir hayatta anlam bulabilmeleri için fotoğraf sanatçısı Can Akın tarafından çekilen Mevlana Tören Fotoğrafları Sergisi Türk Amerikan Derneği Emin hekimgil Sanat Galerisinde sergilendi.



Norveç’te Mevlânâ Yılı faaliyetleri

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu (UNESCO) tarafından 2007 yılının ‘Mevlânâ Yılı’ ilan edilmesi münasebetiyle, Norveç’in başşehir Oslo’da bir dizi faaliyet düzenlendi. Oslo Kültür ve Eğitim Derneği (OKUF), En Verden I Dialog (EVID), Interkulturell Dialog gibi derneklerin organizatörlüğünde gerçekleştirilen Mevlânâ programlarına UNESCO’nun Norveç temsilciliği de destek verdi.



Şiirİstanbul, şairleri buluşturdu

II. Uluslararası Beyoğlu-İstanbul Şiir Festivali ‘Şiirİstanbul’un açılış kokteyline katılan şairler, festivalin dünya şiirine büyük katkısı olduğunu belirtti.



Müze bahçesi, bin 500 konuk için yenilendi

Anadolu Medeniyetleri Müzesi bahçesi, IDEF 2007 8. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı kapsamında yaklaşık bin 500 yabancı konuğa verilecek resepsiyon için yeni baştan düzenlendi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004