Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bush savaş çarını belirledi

ABD Başkanı George Bush’un, Irak ve Afganistan’daki savaşları idare edecek “savaş çarı”nı belirlediği bildirildi. Amerikan yönetiminden üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, Bush’un bu görev için uzun bir arayıştan sonra Pentagon’un operasyonlar sorumlusu korgeneral Douglas Lute’ı belirlediğini söyledi.


Hamas-El Fetih çatışması

Yıllardır İsrail kurşunlarına hedef olan Filistin’de şimdi de kardeş kanı dökülüyor. Gazze Şeridi, özellikle Gazze şehri civarı Hamas-El Fetih çatışma

Elysee’de devir-teslim

Fransa’da, Anayasa Mahkemesi Başkanı Jean Louis Debre’nin Elysee Sarayı’nda seçim sonuçlarını resmen açıklamasıyla, Nicolas Sarkozy’nin beş yıl sürece


  Avustralya Başbakanı yağmur duâsı istedi

Avustralya Başbakanı John Howard, vatandaşlarından yağmur duâsına çıkmalarını istedi. Avustralya kıtasının yüz yılın en kurak dönemini geçirdiğine işaret eden Howard, “Kuraklık canımıza okuyor. Şaka yapmıyorum. Daha fazla yağmura ihtiyacımız var. Hepimiz yağmur için, bol su için duâ etmeliyiz” dedi.


  Wolfowitz görevde kalmak için yalvardı

Dünya Bankası Başkanı Paul Wolfowitz, bankanın yönetim kurulu üyelerine istifa etmemesi gerektiğini söyledi.


  Madrid zanlıları açlık grevinde

İspanya’nın başkenti Madrid’de 11 Mart 2004 tarihinde düzenlenen ve 192 kişinin ölümüne yol açan terör saldırılarıyla ilgili yargılanan 29 sanıktan 16’sı, savcılığın suçlamalarının “adil” olmadığı gerekçesiyle açıklık grevine başladı.


  Hava kirliliği Tac Mahal’i sararttı

Hindistan hükümetinin bölgedeki hava kirliliğini kontrol altına alma çabalarına rağmen, hava kirliliği beyaz mermerlerinin parıltısı ile ünlü Tac Mahal’i sarartıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004