Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sezonun darbesi

Süper Ligde Galatasaray ile Fenerbahçe sezonun son derbisinde karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Stadında saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Demirlek yönetecek.


Sinan Engin: Beşiktaş'ı Tigana'dan Allah kurtardı

Fransız çalıştırıcı Tigana'nın açıklamalarıyla bir anda hedef haline gelen Beşiktaş'ın eski menajeri Sinan Engin, Tigana'yı ciddiye almadığını ve yapt

Medyada en popüler Zico

Medya Takip Merkezi'nin düzenli olarak hazırladığı ayın medya gündemi raporuna göre, geçtiğimiz ayın da en çok bahsi geçen spor kulübü Fenerbahçe oldu


  Tenisin yıldızları İstanbul'a geldi

İstanbul'da bu yıl 3. kez düzenlenen Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2007 uluslararası bayanlar tenis turnuvası, bugün ön eleme maçlarıyla başlayacak. Tekstilkent Arena'da yapılacak tenis turnuvasında, dünya sıralamasına 2. sırada bulunan ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, seri başı olarak katılıyor.


  Efes'ten potada 30. yıl belgeseli

Efes Pilsen Spor Kulübü'nün potadaki 30 yılını anlatan belgesel film hazırlandı.


  Kültür Koleji şampiyon

Türkiye Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonasını zirvede bitiren Kültür Okulu öğrencileri, Efes Pilsen'li oyuncularının da katılımıyla şampiyonluk sevincini paylaştı.


  Golfün ustası Faldo geliyor

Sam Torrance, Horacio Carbonetti, Stewart Ginn gibi golfün efsane isimlerinin mücadelesine sahne olan Belek bu hafta da bir başka dev oyuncuyu ağırlayacak.


  ‘Mavi Bisikletliler’ bugün yola çıkıyor

‘Mavi Bisiklet, kanserde erken tanı için yolAçık’ kampanyası bu yıl, Marmara ve Ege bölgesinde binlerce insanla buluşmaya hazırlanıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004