Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sezonun darbesi

Süper Ligde Galatasaray ile Fenerbahçe sezonun son derbisinde karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Stadında saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Demirlek yönetecek.

Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonunun son derbi maçında bugün karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Bülent Demirlek yönetecek. Demirlek'in yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Cemal Gemici yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Cem Deda. Derbi maçta hakem gözlemciliklerini Doğan Şen ve Nüzhet Kiper Bağış, federasyon temsilciliklerini de Haluk Gözen, Ali Okumuş ve Mehmet Top yapacak.

G.SARAY KAZANMAK ZORUNDA

Derbi maçta ev sahipliği yapacak olan Galatasaray, Beşiktaş ile yarıştığı lig ikinciliği için sahaya mutlak galibiyet amacıyla çıkacak. Fenerbahçe karşısına, ikinci sıradaki Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde çıkacak olan sarı-kırmızılılar, hem şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Fenerbahçe'yi yenerek, ilk yarıdaki mağlubiyetin rövanşını almak, hem de bu sezon evinde oynayacağı son maçı kazanarak, lig ikinciliği umutlarını sürdürüp, taraftarlarına 3 puan armağan etmek istiyor. Galatasaray'da sakatlıkları nedeniyle Okan, Arda ve Aydın, bugünkü derbide forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda ayrıca sakatlıkları bulunan Hasan Şaş, Mehmet Topal ve Cihan'ın da derbide oynama ihtimallerinin düşük olduğu bildirildi. Şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Fenerbahçe ise Ali Sami Yen Stadı'na prestij mücadelesi için çıkacak. Sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan Appiah ile cezalı Selçuk, derbi maçta forma giyemeyecek. Cezaları biten Aurelio ve Kezman ise görev verilmesi halinde derbide oynayabilecek.

MUHTEMEL KADROLAR

Galatasaray:

Mondragon, Song, Emre, Tomas, Orhan, Sabri, Mehmet Güven, Inamoto, Ayhan, Necati, Ümit Karan.

Fenerbahçe:

Serdar, Önder, Lugano, Edu, Ümit, Aurelio, Deniz, Tuncay, Alex, Tümer, Kezman.

2 bin 569 polis görev yapacak

Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları arasında bugün yapılacak sezonun son derbi maçında geniş güvenlik önlemleri alınacak. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak dev maç öncesi, sırası ve sonrasında toplam 2 bin 569 polis görev yapacak. Ayrıca, ev sahibi Galatasaray Kulübü'nün 250 özel güvenlik görevlisi de derbide güvenliğe yardımcı olacak. Maçla ilgili tüm güvenlik önlemleri saat 13.00'den itibaren alınmaya başlanacak ve stat kapıları saat 14.00'den itibaren açılacak.

PAF'ta da derbi günü

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabetin heyecanı bugün Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde de yaşanacak. İki kulübün genç futbolcuları, Galatasaray'ın sahası olan Florya Metin Oktay Tesisleri'nde saat 14.00'de karşı karşıya gelecek. Galatasaray, PAF Ligi'nde üst üste 3. şampiyonluğunu 2 hafta önce ilan etmişti.

19.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sezonun darbesi

  Sinan Engin: Beşiktaş'ı Tigana'dan Allah kurtardı

  Medyada en popüler Zico

  Kocaeli'ne 300 bin Euro'luk spor kompleksi

  Tenisin yıldızları İstanbul'a geldi

  Efes'ten potada 30. yıl belgeseli

  Kültür Koleji şampiyon

  Golfün ustası Faldo geliyor

  ‘Mavi Bisikletliler’ bugün yola çıkıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004