Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Gençler kayıtdışı

Türkiye’de gençlerin, çalışma hayatında ‘kayıt dışılığın pençesinde olduğu’ ve 15-19 yaş aralığındaki her 100 gençten 82’sinin, 20-24 yaş aralığındaki her 100 gençten ise 54’ünün kayıt dışı çalıştığı bildirildi.


Memura enflasyon farkı

Tüketici fiyat artışlarının daha yılın 4 ayında yüzde 3,6’ya ulaşmasının ardından, memur, sözleşmeli ve memur emekli maaşlarına, Temmuz’da enflasyon z

Toplu görüşmeler Eylül'de yapılsın

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Aksu, ‘’toplu görüşmelerde yeni hükümetin masaya oturması faydalı olacağından, 2007 yılı toplu görüşmelerinin 15 Eylül’d


  Seçim ekonomiyi unutturmasın

Ülkenin en büyük sorunu olarak işsizliğin ve buna bağlı olarak da piyasalardaki nakit darlığının geldiğini belirten KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, yaptığı yazılı açıklamada KOBİ’lerin sermayelerinin azaldığını ve erozyona uğradıklarını belirtti.


  Ekonomik tedbirler ihmâl edilmesin

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Kemal Özgen, seçimin ekonomik maliyetinin yüksek olmaması için ekonomik tedbirlerin ihmâl edilmemesi gerektiğini belirtti.


  Afrika Zirvesi meyve vermeye başladı

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından organize edilen Afrika Dış Ticaret Köprüsü programının ikincisinde, Afrika’nın önde gelen işadamları da yer aldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004