Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sinan Engin: Beşiktaş'ı Tigana'dan Allah kurtardı

Fransız çalıştırıcı Tigana'nın açıklamalarıyla bir anda hedef haline gelen Beşiktaş'ın eski menajeri Sinan Engin, Tigana'yı ciddiye almadığını ve yaptığı bu açıklamayla da amacının ne olduğunu bilmediğini belirtti.

Ajansspor'a konuşan Sinan Engin, Tigana'yı ciddiye almadığını ve yaptığı bu açıklamayla da amacının ne olduğunu anlamadığını belirterek, "Ben Jean Tigana'ya ne yapmışım. 2004 yılından beri kulüpte bile görev almıyorum. Onu ben ve Celal Kolot değil, başkan Yıldırım Demirören gönderdi. Celal Kolot ile benim adımı vererek ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Kendisini sadece dışarıdan bir yorumcu olarak eleştirdim. Zaten Türkiye'de Tigana'yı eleştirmeyen bir gazeteciyi bana gösteremezsiniz. Herhalde Mösyö Tigana, isimleri karıştırıyor. Benim Beşiktaş Kulübü'nde resmi olarak hiçbir görevim ve sorumluluğum yok" dedi.

ALLAH KURTARDI

"Beşiktaş'ı Tigana'dan Allah kurtardı" ifadesini kullanan Sinan Engin, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk geldiği günden bu yana Tigana'nın teknik direktör olmadığını iddia ediyordum. Ama bu yaptığı açıklamayla adam olmadığı da ortaya çıktı. Jean Tigana bana göre ne teknik direktör, ne de adamdır. Celal Kolot geldiğinden bu yana da takımın gösterdiği performans ortada. Tekrar söylüyorum, Beşiktaşımızı ve Türkiye'yi Allah kurtardı. Çalıştığı dönemde böyle bir açıklama yapmayayıp da gideceği gün böyle bir açıklama yapması, adam olmadığının kanıtıdır."

19.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sezonun darbesi

  Sinan Engin: Beşiktaş'ı Tigana'dan Allah kurtardı

  Medyada en popüler Zico

  Kocaeli'ne 300 bin Euro'luk spor kompleksi

  Tenisin yıldızları İstanbul'a geldi

  Efes'ten potada 30. yıl belgeseli

  Kültür Koleji şampiyon

  Golfün ustası Faldo geliyor

  ‘Mavi Bisikletliler’ bugün yola çıkıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004