Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kurtar: Ligde kalmalıyız

Denizlispor'un 12 haftada sadece bir defa yenildiğini söyleyen Güvenç Kurtar, "Lig her türlü sonuçlara gebe. İnşallah ligde kalırız. Çünkü bunu hak ediyoruz. Oynadığımız futbolla, yaptığımız mücadeleyle ve taraftarlarımızla bunu hak ediyoruz" şeklinde konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Kayserispor ile kıran kırana bir maç oynadıklarını söyledi. Kurtar, 12 haftadır aynı stresi, gerginliği ve heyecanı yaşadıklarını, sırat köprüsünden geçtiklerini kaydetti. Ligde son 12 haftada bir kez yenildiklerine dikkati çeken Kurtar, ''Çok gergin bir maç olacağını biliyorduk. Bu nedenle çok stresliydik. Çok iyi mücadele oldu. İki takım da kıran kırana bir maç yaptı. Galip gelmesini bildik. Şu anda ligde kalmayı garantileyemedik. Çok enteresan sonuçlar oldu, oluyor da'' diye konuştu. Ligin her türlü sonuca gebe olduğunu ifade eden Kurtar, ''İnşallah ligde kalırız. Çünkü bunu hak ediyoruz. Oynadığımız futbolla, yaptığımız mücadeleyle ve taraftarlarımızla bunu hak ediyoruz. Herkese teşekkür ediyorum. Futbolcuları da kutluyorum'' dedi.

HER MAÇ ZOR

Denizlispor Takım Kaptanı Yusuf Şimşek ise karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini, rakibin iyi direndiğini, ancak kazanmak adına her şeyi yapıp sahadan 3 puanla ayrıldıklarını kaydetti. İkinci golü atan Serhat Gülpınar da, ''Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Bu durumda futbol oynamak çok zor. Yapmak istediklerinizi yapamıyorsunuz'' şeklinde konuştu.

22.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En ağır ceza verilsin

  Kim düşecek, kim kalacak?

  2. yarının lideri Trabzon

  Kurtar: Ligde kalmalıyız

  Çaykur Rize'nin umudu Sakarya

  F.Bahçe bayrağı Everest Zirvesinde

  Beşiktaş'ın en kısır sezonu

  41 yaşındaki Romario 1000. golünü attı

  Kim düşecek hâlâ belli değil

  Alkışı haketmek

  Dediklerimiz oldu

  Organize hareket


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004