Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bu sevinci herkes haketti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Şükrü Saraçoğlu Stadında yaşanan bu mutluluğu ve herkesin coşkusunu görmenin harika bir şey olduğunu söyledi. FB TV'ye açıklama yapan Zico, statta bulunan ve bulunmayan herkesin bu şampiyonluğu hak ettiğini dile getirerek, harika bir duygu yaşadığını söyledi.

Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçe gibi büyük bir taraftarı, futbolcuları ve yönetimi olan bir kulüpte çalışmanın kendisi için gurur olduğunu ifade etti.

ALEX: ARTIK KAFAM RAHAT

Alex, bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ederken, bu başarıyı gerçekten hak ettiklerini ve bunu beraberce yaşadıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Bu andan itibaren artık geleceğini düşüneceğini dile getiren Alex, ''Şu andan itibaren artık geleceğimi düşüneceğim, rahat bir kafayla evime gideceğim ve düşüneceğim. Maçlar artık bitti, geleceğime bakacağım'' diye konuştu. ''Bu stattan çok mutlu ayrılıyorum'' diyen Brezilyalı oyuncu, ''Bütün bir sezonun sonunda bunu yaşamak çok güzel. Gol krallığı da güzel. Ama bu tek başıma olmadı, bütün takımın katkısı var. Fenerbahçe'de 3 senem geçti, 2 şampiyonluk yaşadım. Bu stattan çok mutlu ayrılıyorum'' ifadesini kullandı.

TÜMER: ÇOK MUTLUYUM

Tümer ise şampiyonluk coşkusunu çok abarttığının söylenemeyeceğini dile getirerek, ''Ama mutlu olmadığım da söylenemez. Buradaki herkes kadar, belki herkesten çok mutluyum. Çok büyük emek harcandı. Bu sene hayırlısı ile iyi bitti. 100. yıldaki şampiyonluk için tüm camiayı tebrik ederim'' dedi. Fenerbahçe'ye gelmesinin zor bir karar olduğunu anlatan Tümer, şunları söyledi:

BANA SAYGI GÖSTERDİLER

''Senelerce Beşiktaş kulübünde oynayıp Fenerbahçe'ye transfer olmak, orada yaşadıklarımdan sonra benim için zor bir karardı. Bu kararı alırken kimseye sormadım. Hiç bir zaman pişman olmadım. Şimdi yaşadığım mutluluk sezon başındaki stratejimin sonucu oldu. Fenerbahçe camiasına teşekkür ediyorum. Sevgi başka bir şey ama Fenerbahçe'nin bana gösterdiği saygıya teşekkür ediyorum. Bana saygıyı gösterdiler. Emeğim geçtiyse ne mutlu ki emeğimin geçtiğini düşünüyorum. Hayat tarzımı, kişiliğimi burada yansıtmaya çalıştım.'' Tümer, taraftarlara da mesaj göndererek, ''Biraz dışarda dikkat edelim, silahlar patlamasın, kaza kurşunları olmasın, Fenerbahçe'nin büyüklüğüne yakışır sevinelim'' ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM AYAKTA ALKIŞLANDI

Fenerbahçe Kulübü'nün, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde olağan mali genel kurulunu dün yapıldı. Genel kurul başkanlık divanına Talat Yılmaz'ın seçilmesiyle başlayan toplantı, üyelerin başkan Aziz Yıldırım'ı ayakta alkışlamasıyla açıldı. Talat Yılmaz'ın açılış konuşmasındaki, işinin başında çalışan bir yönetim kuruluna sahip olduklarını ve bu kurulun başında Aziz Yıldırım'ın bulunduğunu ifade eden sözleri üzerine salonda bulunan üyeler ayağa kalkarak, Yıldırım'ı alkışladı. Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de ayağa kalkıp salonun alkışına eşlik etti. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda çok sayıda üye ayakta kalırken, genel kurul üyelerine 100. yıl almanağı verildi.

28.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu sevinci herkes haketti

  Taraftar anketi: Tuncay kalsın

  Futbolda 74 günlük tatil başladı

  Duncan'a Mehmet markajı

  Real Madrid zirvede

  Bu defa kazandı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004