Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bu defa kazandı

Süper Ligde bundan önceki son iki şampiyonluğunda son hafta maçında yenilen Fenerbahçe, 2006-2007 sezonunu Ankaragücü galibiyetiyle tamamladı. Bundan önce şampiyon olduğu son iki sezonda, şampiyonluklarını bitime birer hafta kala garantiledikten sonra rehavete giren sarı-lacivertli ekip, son hafta maçlarında 2003-2004 sezonunda Malatyaspor'a ve 2004-2005 sezonunda Konyaspor'a 4-2'lik skorlarla mağlup olmuştu. Bu sezon Fenerbahçe, son iki hafta maçını da kazanmasını bildi. Sarı-lacivertliler 33. hafta maçında Galatasaray'ı 2-1 ve 34. hafta maçında da Ankaragücü'nü 3-1'lik skorlarla yendi..

KAPTAN ÜMİT'TEN GOLLÜ VEDA

Gelecek sezon Daum'un takımı FC Köln forması giyecek kaptan Ümit Özat, Fenerbahçe taraftarına attığı golle veda etti. Maçın 55. dakikasında maçta 1-1 eşitliği sağlayan golü atan Ümit, golden sonra büyük bir sevinç yaşadı. Ümit'in etrafında toplanan takım arkadaşları kaptanı kucaklayarak havaya attı..

RÜŞTÜ NEDEN KATILMADI?

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Rüştü'nün sevinç gösterilerinde yer almaması dikkatleri çekti. Stattan yapılan anonslarda futbolcular davet edilirken ilk önce 34 numaralı Rüştü Reçber'in ismi okundu. Fakat kenardan yapılan uyarıdan sonra 1 numaralı Volkan'ın ismi anons edildi ve platforma çağrıldı. Sakat olduğu dönemde takıma ağabeylik yapan Rüştü Reçber'in neden olmadığı basın tribününde ve taraftarlar arasında konuşulurken ve kafalarda soru işaretlerinin belirmesine neden oldu. Fenerbahçe İdari menajeri Volkan Ballı, Rüştü'nün ameliyat olan ve kutlamaları tribünden takip eden Appiah'a yardımcı olmak için platforma çıkmadığını söyledi. Fakat bu açıklama pek inandırıcı bulunmadı..

ALEX 19 GOLLE KRAL OLDU

Fenerbahçeli futbolcu Alex De Souza, 2006-2007 sezonunun ''Gol Kralı'' oldu. Son haftaya 19 golle ''Gol Krallığı'' yarışmasında zirvede giren Brezilyalı futbolcu, Ankaragücü maçında golle buluşamadı ancak zirvedeki yerini koruyarak ligin kralı oldu. Sarı-lacivertlilere, ligde 12 yıl sonra gol krallığını getiren Alex, Fenerbahçe 'nin ilk yabancı gol kralı oldu. Galatasaraylı Ümit Karan ise Alex'in gerisinde kalarak, yarışı 18 golle 2. sırada tamamladı. Bu arada, Alex bu sezonki gol krallığı yarışında son yılların en az golünü atarak kral oldu..

ERCİYES VE ANTALYA DÜŞTÜ

Süper Lig'de ligden düşen 3 takım da belli oldu. Sakaryaspor'un haftalar öncesinden düştüğü ligde, lige veda eden diğer iki takım ise Kayseri Erciyesspor ile Antalyaspor oldu. Sahasında ligin rahat takımlarından Gençlerbirliği'ni ağırlayan Antalyaspor, sahadan 3-1 yenik ayrıldı ve lige veda etti. Sivasspor maçı öncesi 37 puana sahip Kayseri Erciyesspor ise son dakikalarda yediği 2 golle 2-1 yenildi ve Süper Lig'den düştü..

Erol DOYURAN

28.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu sevinci herkes haketti

  Taraftar anketi: Tuncay kalsın

  Futbolda 74 günlük tatil başladı

  Duncan'a Mehmet markajı

  Real Madrid zirvede

  Bu defa kazandı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004