Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gözünüz aydın!

Malatyaspor, Süper Lige çıkma yolunda play off'ta karşılaştığı Altay'a değil, hakeme mağlup olarak hayallerini önümüzdeki sezona bıraktı. 4 günlük bir teknik adam Metin Yıldız ile maça çıkan Malatya, istekli futbol ortaya koydu. Ancak sayılmayan golü ve direklerden dönen toplarının yanında birileri Süper Lige çıkmasını istemedi ve elendi.

Halbuki 90 dakika boyunca Altay önünde eksik kadrosuna karşılık iyi bir futbol sergiledi. O kadar eksik kadrosu vardı ki Malatya'nın, orta sahaya Ramazan gibi sol açık bir futbolcuyu oynatmak zorunda kaldı. Altay'ı sahasına hapseden, golü arzulayan ama buna izin vermeyen hakem üçlüsü vardı. Ayrıca, Malatya başkanına protokol tribününde yer verilmemesi, onun yerine bu tribüne süper ligin bazı kulüp başkanlarının Altay'ı desteklemeye gelmesi, Malatyalı futbolcuları strese soktu. Bu stresin üstüne bir de hakemin hatalı kararları eklenince inanın o sahadaki futbolcuları acımaya başladım.

Altay'ın golünden sadece 23 dakika sonra Taner'in buz gibi golü hangi akla hizmet olarak ofsaytla kesildi? Nizami bir golün verilmeyişi futbolcuları iyce strese sokmaya yetti. Ne kadar tecrübeli de olsanız hakemlerin yanlı tutumu futbolcuları strese sokup, hata yapmaya zorlar. Bu saatten sonra şimdi MHK Başkanı basın önüne çıkıp, her hakem hata yapar diyecek ve işin içinden böylece çıkmış olacak. Ama bir yıllık çile ve fedekarlık hiç dikkatte alınmayacak. Olan Malatya bütçesine ve cefakar taraftarlarına olacak. Yeni sezon için yeni bir takım kurmanın ne kadar pahalı bir olay olduğunu ancak elini cebine atanlar bilir. Bu maçta Altay'ı tebrik etmekl isterim ama sadece tebriğim finale yükseldikleri içindir.

[email protected]

Said YALÇIN

29.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fatih Terim: Avrupa'ya mutlaka gideceğim

  Edremit'te başpehlivan Ekrem Yavuz

  Korkmaz bıraktı

  Gözünüz aydın!

  Tuncay-Alex kalacak

  MHK'nın 3 gözde hakemi

  A Millî Takımın yenileri çok mutlu

  Ümit Özat: Köln'de başarılı olacağım

  İnamoto yeni takım arıyor

  Konyalı Tayfun Ankaraspor'da

  Fransa Açık'a yağmur engeli

  İşte centilmenlik bu!


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004