Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İşimizle ilgilenilsin

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yurt içinde ve yurt dışında beğeni toplayan bir takım oluşturacaklarını dile getirirken, bazı basın organlarında çıkan eşinin başörtüsüyle ilgili haberlere de sert tepki gösterdi.

Siyah-beyazlı kulüp ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, siyah-beyazlı kulübe yeniden dönmenin kendisi için büyük mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Sağlam, ‘’2000 yılında sporcu olarak ayrıldığım kulübüme, yuvama, 7 sene sonra teknik direktör olarak gelmek beni çok mutlu etti ve gururlandırdı’’ dedi.

“BAŞARILI BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ’’

Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş’ta başarılı bir takım oluşturacaklarını kaydederek, ‘’Bundan sonraki dönemde öyle bir takım oluşturacağız ki, saha içindeki performansıyla, başarılarıyla ve mücadelesiyle izleyicilere zevk verecek, taraftarı heyecanlandıracak. Saha içi ve dışındaki davranışlarıyla tüm spor kamuoyunun beğenisini kazanacak bir ekip oluşturmak zorundayız. Bu ekip çalışmasıdır. Genel anlamda Beşiktaş’ı seven herkesten destek almak zorundayız. Gerçekten Beşiktaş’ın başarısı isteyenler bize destek olsunlar ve üst düzeyde sorumluluk alsınlar’’ şeklinde konuştu.

“BU YÜZYILDA BU TARTIŞMALAR YERSİZ’’

Ertuğrul Sağlam, eşinin baş örtüsü takıyor olması sebebiyle bir takım sıkıntıların oluşturulmaya çalışıldığını vurgulayarak, ‘’Özel hayatımla alakalı yanlış açıklamalar oldu. Bu tür söylemlere girilmesine karşıyım. Gereksiz ve yersiz. Yaşadığımız 21. yüzyılda insanların dili, dini, inancı ve ırkıyla alakalı böyle şeylerin spor platformuna taşınması gereksiz. Eşimle değil işimle ilgilenilsin’’ ifadelerini kullandı.

DEMİRÖREN: ARADIĞIMIZ

VASIFLAR ERTUĞRUL’DA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ise, Jean Tigana’nın görevden ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada, yarışmayı seven, vizyonu ve hedefleri olan, Beşiktaş ile Türk futbolunu tanıyan bir hoca istediğini beyan ettiğini kaydederek ‘’Bu vasıflara uyan, Beşiktaşlı duruşuyla emek verdiği sürede tüm camianın gönlünü kazanmış, hedefleriyle genç kadromuzu daha iyi yerlere taşıyacağına inandığımız Ertuğrul Sağlam’da yönetim kurulu olarak karar kıldık’’ dedi.

02.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İşimizle ilgilenilsin

  Millîler Bosna ile oynuyor

  Anelka Man. U’ya Ribery Real’e

  Sergen Yalçın A. Gücü’nde

  Antalya’nın yeni patronu Çetiner

  Gençler’de 2. Yanal dönemi

  G. Saray’a Hırvat pasör

  “Medyanın Ünal-Topuz işkencesi”


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004