Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bizim Aile soruyor: Dünyayı tüketiyor muyuz?

Aylık kadın ve aile dergisi Bizim Aile’nin bu ayki kapak dosyası çevre üzerine. Çok geniş olan bu konu “Şahsî ve aile hayatımızda çevrem için ne yapabilirim?” sorusunun cevaplarıyla sınırlanmış.



Çocuklar yine yaşadı

Can Kardeş’in Haziran sayısı dopdolu. Tatil yaklaştı. Can Kardeş, sınıfını geçen her öğrenciden vesikalık fotoğrafını, okul adını ve ismini göndermesini istiyor, ki “Şeref Kürsüsü”nde yayınlansın.



Türkçe şampiyonları Konyalıların gönlünü fethetti

Bu yıl 5.’si düzenlenen Türkçe Olimpiyatları’na katılan 13 ülkeden 50 öğrenci, Konya’da düzenlenen programda okudukları Türkçe şiirler ve söyledikleri Türkçe şarkılarla Konyalıların gönlünü fethetti.



Kapadokya’da san’at zamanı

Bu yıl 4.’sü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kapadokya Sanat Kampı, Nevşehir’in Uçhisar beldesinde başladı. Kampa 13 ülkeden, 30 san’atçı katılıyor. Kampa resim, grafik, heykel ve ebru san’atçıları katılıyor.



Osmanlı figürleri tekstil ürünlerinde

Osmanlı figürlerini ürünlerinde kullanarak özgün çalışmalara imza atan Ottomanstuff.com isimli site, ABD’deki Türk toplumunun ilgi odağı oldu.



“Doğuştan Marka Şehir Şanlıurfa”

Şanlıurfa Belediyesince İstanbul’da açılacak ‘’Doğuştan Marka Şehir Şanlıurfa’’ resim sergisi 8-15 Haziran tarihleri arasında san’atseverlerce gezilebilecek.



Adana Film Festivali başladı

Adana Valisi İlhan Atış, Tiyatro ve Edebiyat Festivali’nin yapıldığı Adana’nın, film festivaliyle de adından söz ettirdiğini söyledi.



Çarşamba Sohbeti’nde konu Necip Fazıl

Türk Edebiyatı Vakfı’nın bu haftaki “Çarşamba Sohbeti”nde, Prof. Dr. M. Orhan Okay, “Necip Fazıl Kısakürek” başlığı altında dolu dolu bir sohbet yapacak.



“Kuruluştan Kurtuluşa” İstanbul

lar Genel Müdürlüğü İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu, İstanbul’un fethinden Kurtuluş Savaşına kadarki tarihi konu alan ‘’Kuruluştan 1299 Kurtuluşa 1923’’ başlıklı bir konser verdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004