Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

CARLOS 3 YIL FENER'DE

F.Bahçe'nin yeni sezon için kesin anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, İngiliz, İtalyan ve diğer ülke kulüplerinden çok fazla transfer teklifi aldığını söyledi. F.Bahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Carlos, sezon başına net 4.2 milyon Avro alacak.

Fenerbahçe'ye transferi netleşen Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, İspanyol basınına yaptığı açıklamada ''Seçimimde teknik direktör Zico etkili oldu'' dedi. Fenerbahçeli yöneticilerle birçok kez konuştuğunu ifade eden Roberto Carlos, ''Evet, Türkiye'de Fenerbahçe'de oynayacağım. Beni transfer etmek için en fazla ilgilenen kulüp o oldu ve geleceğe ilişkin kalkınma projeleriyle beni ikna ettiler'' dedi. İngiliz, İtalyan ve diğer ülke kulüplerinden çok fazla transfer teklifi aldığını kaydeden tecrübeli futbolcu, ''Fakat Fenerbahçe büyümeye devam etmek istiyor ve onlara yardımcı olmak için heyecanlanıyorum. İyi bir dönemde olduğumu düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR OLACAK

Real Madrid'den ayrılarak gençlere şans tanınmasını sağlamak istediğini savunan Roberto Carlos, futbolcu olarak kariyerini sonlandırdıktan sonra teknik direktörülüğü düşündüğünü, belki de İspanya'da bir takımı çalıştırabileceğini söyledi. 34 yaşındaki futbolcu, ''Transferim sonuçlandığı için mutluyum ama 17 Haziran tarihine kadar Real Madrid'i düşüneceğim'' dedi. İspanyol basını, bir yılı opsiyonlu olarak Fenerbahçe ile 3 yılllık sözleşme imzalayacak Roberto Carlos'un, sezon başına net 4.2 milyon Avro alacağını yazdı

FENER'DE ÇOK GOL ATACAĞIM

FBTV'de gece yarısı canlı yayınla transferi açıklanan Roberto Carlos, canlı yayında Türkçe ''En büyük Fenerbahçe, şampiyon Fenerbahçe'' dedi. Fenerbahçe'ye transfer olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Brezilyalı oyuncu, ''Fenerbahçe'de birçok gole imza atacağım'' diye konuştu

TAÇLARI KORNER GİBİ

Roberto Carlos, 10 Nisan 1973 tarihinde dünyaya geldi. Brezilya Milli Takımı'nın vazgeçilmez sol kanat oyuncularından olan Roberto Carlos, 2006 Dünya Kupası'ndan sonra milli takımı bıraktığını açıklamıştı. Savunmanın sol kanadında oynamasına rağmen attığı frikik golleri, hedefi bulan ortaları ve uzaktan attığı gollerle tanınan Carlos, uzun taç atışları da kullanabiliyor.

YILDIRIM'IN YILDIZLARI

Fenerbahçe'ye Aziz Yıldırım döneminde 10 farklı ülkeden 11 yıldız oyuncu transfer edildi. Yıldırım döneminde Revivo, Andersson, Rapaiç, Ortega, Rebrov, Hooijdonk, Alex, Anelka, Appiah, Kezman ve son olarak da Roberto Carlos transfer edildi.

Forma satışı patladı

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Brezilyalı ünlü futbolcu Roberto Carlos'la anlaşan Fenerbahçe'de, kombine kart ve forma satışlarında artış yaşandığı bildirildi. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, transfer haberinin duyulmasıyla birlikte, 2007-2008 sezonu kombine kart satışlarında artış olduğu, Fenerium mağazalarında da Roberto Carlos formalarına büyük ilgi gösterildiği kaydedildi. Fenerium mağazalarında, üzerine ''r. carlos'' yazılı 3 numaralı formaların satışa çıktığı ve taraftarın büyük ilgisiyle karşılaştığı , kombine kart satışlarında da patlama yaşandığı belirtildi.

07.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CARLOS 3 YIL FENER'DE

  Terim: Hepsini affettim

  Taraftar: Kalli başarılı olamaz

  Hakan resmen Beşiktaş'lı oluyor

  Chirstanval Beşiktaş'la anlaştı

  Efes World Cup 6 biletleri satışa çıktı

  Milan golcü Eto'o için bastırıyor

  Beckham'ın ev bakması bile para


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004